Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

kpl. sprzęgła do XTZ750 1990 gdzie kupię ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

kpl. sprzęgła do XTZ750 1990 gdzie kupię ?

witajcie,
    czy macie jakiś sklep gdzie można kupić cały zestaw sprzęgła do XTZ750 ? pytam,gdyż wszędzie są same tarcze, lub inne elementy a nie ma nikt całego zestawu jednej firmy...
    proszę o informację z cenami lub adres takiego sklepu

Tak żeby złożyć zestaw z jednej firmy i w jednym sklepie to faktycznie trochę problem jest, ale do ogarnięcia np; http://e-katalog.intercars.com.pl/#/...e/grupy/516775
    "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Myślę że u Łukasza bez problemu ogarniesz wszystko co potrzebne - napisz że chcesz komplet i po sprawie (nick Lukass sklep w sieci xtzparts)

Komentarz

Pisz do Łukasza, dostaniesz wszystko. Tarcze sprężyny, itp. Poza tym, co rozumiesz rzez "Cały zestaw sprzęgła" ?? Jak się dowiesz ile kosztuje np. nowy kosz sprzęgła to od razu zaczniesz przeglądać allegro dział używane części motocyklowe ;-)

Pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez Spawn669 Zobacz posta
          Pisz do Łukasza, dostaniesz wszystko. Tarcze sprężyny, itp. Poza tym, co rozumiesz rzez "Cały zestaw sprzęgła" ??
          pisząc zestaw mam na myśli tarcze ,przekładki i sprężynki a widziałem że np. do 660 można kupić taki zestaw np. EBC zapakowane w jeden blister a do 750 nie widziałem takiego czegoś a wolę zmienić wszystko i najlepiej jednej firmy bo zakładam że wówczas wszystko będzie najlepiej ze sobą pracowało

napisałem właśnie do kolegi Lukass`a tak że czekam na Jego odzew...
          Ostatnio edytowany przez marunio; 3843.

Komentarz

Pracuję...
          X