Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

[k] xtz 750 st

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] [k] xtz 750 st

W mojej głowie rodzi się kolejny pomysł na fajny motocykl... stąd zaczynam poszukiwania. Warunki brzegowe szukanego motocykla:

1. Yamaha XTZ 750 ST
    2. zatarty silnik lub jakoś inaczej uszkodzony, raczej bez perspektyw na naprawę.
    3. rama cała, nie porozbijana, może być pęknięta w charakterystycznych dla ST miejscach.
    4. stan motocykla odzwierciedlony w cenie, cena w stanie.

lub

1. Yamaha XTZ 750 ST
    2. silnik sprawny
    3. moto spadło z lawety, ale rama prosta (przynajmniej ta część od główki do mocowania wahacza )
    4. stan motocykla odzwierciedlony w cenie, cena w stanie.

Inne propozycje do rozważenia. Zapraszam do kontaktu :-)

PS. Idealna byłaby XTZ w biało - czerwonym malowaniu :-)
    Ostatnio edytowany przez azure; 2653. Powód: dodanie PS

Zamieszczone przez azure Zobacz posta
    3. rama cała, nie porozbijana, może być pęknięta w charakterystycznych dla ST miejscach.
    Przepraszam że nie w temacie ale aktualnie jestem w trakcie poszukiwania ramy i chciałbym się dowiedzieć co to za charakterystyczne miejsca???

Komentarz

Zamieszczone przez Woytec Zobacz posta
      Przepraszam że nie w temacie ale aktualnie jestem w trakcie poszukiwania ramy i chciałbym się dowiedzieć co to za charakterystyczne miejsca???

Komentarz

Pracuję...
      X