Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

[660] Kupię koło tył, termostat, czujnik włączenia wentylatora

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Kupię koło tył, termostat, czujnik włączenia wentylatora

Witam

jak w temacie, kupię koło tył do XTZ660, termostat, i czujnik włączenia wentylatora

pozdr

Włącznik wentylatora można kupić nowy w sklepie, od samochodu. To lepsza opcja niż dwudziestoparo letni oryginał.

Termostat na pewno też można dobrać ale nie szukałem.

Co do koła to nie pomogę. Na pewno znajdziesz jakieś zwłoki tenery sprzedawane na części.

Komentarz

Termostat podejdzie ponoć od Suzuki Alto/ Daewoo Tico.
      Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
      Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

mam kpl tylnie kolo (tarcza+klocki,zbierak zębatki+gumy,fartuch,)
        ,felga w stanie b.dobrym tzn nie gazowana ,nie pogieta, sa wszystkie szprychy-naciagniete bez luzu !!! posiada wszystkie potrzebne lozyska(sa zamontowane) i posiadam dystanse
        kolo gotowe do zalozenia
        cena za wszystko 400zl (może wygorowana ale wiem co mam,kolo trzymam sobie na zapas z nowa opona metzeler sahara-za doplata)

Komentarz

Zamieszczone przez ostry Zobacz posta
          mam kpl tylnie kolo (tarcza+klocki,zbierak zębatki+gumy,fartuch,)
          ,felga w stanie b.dobrym tzn nie gazowana ,nie pogieta, sa wszystkie szprychy-naciagniete bez luzu !!! posiada wszystkie potrzebne lozyska(sa zamontowane) i posiadam dystanse
          kolo gotowe do zalozenia
          cena za wszystko 400zl (może wygorowana ale wiem co mam,kolo trzymam sobie na zapas z nowa opona metzeler sahara-za doplata)
          Do 750'iesiatki. Tak?

Komentarz

mam do 660 ,ale jak cos to mogę mieć cala xtz 750 na graty z kwitem uk w ciągu max tyg czasu

Komentarz

Pracuję...
            X