Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Stelaże pod sakwy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Stelaże pod sakwy

Jak w temacie.Kupię stelaże pod sakwy Crosso Expert Big do XTZ 750. Ewentualnie wymagające niewielkich poprawek, aby móc te sakwy do nich dopasować.
    Pozdrawiam!

I to mam

Znów się powtórzę
    Myślę o odkręceniu i osobno (bo sprzedaję cały motocykl, a klienci kupujący motocykl chcą by było tanio, więc będzie taniej ). mam rumuńskie. Jeździłem właśnie z sakwami crosso. Poczytaj na forum - najlepsza konstrukcja. Wysokie - wersja adv. Jak jesteś zainteresowany- daj znać: 79pięć 0czteryy 3 7 zero0

Komentarz

Być może sprzęt pójdzie z motocyklem - więc na razie zawieszam moją propozycję.

Komentarz

u mojego kolegi w tenerze są stelaże pod sakwy crosso,i na 99% będą do sprzedania odezwij się do mnie na priva albo na tel 608 702 637

Komentarz

Sprzedaje ten kolega te stelaże? Pisałem na priv, ale zero odzewu.

Komentarz

Podepnę się również pod temat. Ja też chętnie kupię stelaże pod sakwy do XTZ 750. Najchętniej używane, ale jak nikt nie będzie chętny się pozbyć to wezmę nowe. Znacie może jakiegoś producenta z Polski?

Komentarz

stelaże od mojego kolegi nie aktualne

Komentarz

Stelaże zakupiłem nowe rumuńskie z Heavy Duties, bo nie miałem dużo czasu przed wyprawą. Polecam każdemu. Sprawdzone w boju. Nie żałuję!

Komentarz

Wynegocjowałeś jakiś rabat, czy cena standardowa?

Komentarz

Standardowa cena. Przyznaję, że nie mam porównania z innymi wyrobami, ale biorąc pod uwagę jakość wykonania, spasowanie elementów i markę, którą Heavy Duties sobie już wypracowało, to uważam to za dobry stosunek jakości do ceny.

Komentarz

A ile sobie teraz liczą za przesyłkę z Rumunii? Zastanawiam się jeszcze nad stelażami z motostel.pl, ale tam dodatkowo w standardzie jest stelaż centralny z dokręcanymi ramkami.

Komentarz

Same stelaże chyba coś około 25 euro za przesyłkę. Ja płaciłem więcej, bo kupiłem od razu gmole. W Heavy Duties też jest opcja ze stelażem centralnym. Jak mówiłem to są moje subiektywne odczucia co do jakości, bo porównania nie mam. Sam zastanawiałem się nad motostel, gdzie zaproponowano mi cenę 400zł za stelaże. Ja chciałem też gmole, więc decyzja była prosta

Komentarz

Pracuję...
                        X