Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

gazniki kupie do st

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] gazniki kupie do st

Kupie gazniki do super tenere w rozsądnej cenie intersuje mnie tylko pełnowartościowy towar, jedne zużyte już mam

Chętnie odkupiłbym od Ciebie zawleczki do iglic (mogą być też z iglicami) jak sam powiedziałeś w rozsądnej cenie tutaj masz link o co mi chodzi
    .gazzznik forum.jpg

Najlepiej wyślij mi zdjęcie swojego gaźnika (tego zużytego) na maila spax30@yahoo.pl

Komentarz

gazniki chce kupic nowe bo mam strasznie zużyte iglice i nie sprzedal bym ich nawet wrogowi po za tym wciąż na nich jeżdżę i jak nie znajde drugich w dobrym stanie to bede regenerowal te na zestawie z ebay de http://cgi.ebay.de/XTZ750-XTZ-750-Su...item3a56fff750

Komentarz

Link skaszaniony, podeślij jeszcze raz.
        sigpic

Komentarz

Auć, trochę by bolało, prawie 500zł za kpl. na dwa gaźniki, przesyłkę, przelew...
          Co z Twoimi jest nie tak?
          sigpic

Komentarz

Jak wyżej napisałem iglice do wywalenia. Nowe w yamaha plus rurki 340zł na gaznik a ten zestaw na ebay zawiera wszystkie uszczelki i dysze za 200zł. Pytanie czy kupić gazniki używane za jakieś 250 czy 300 i albo będą dobre albo nie,czy kupić za 500 zestaw zawierający wszystkie uszczelki,dysze i iglice z rurkami emulsyjnymi i mieć pewność.Muszę liczyć się z kasą ale jak nie trafie dobrych gazników to chyba się szarpnę zanim iglice przetną sie całkiem.

Komentarz

Mi się wydaje że takie rzeczy można dorobić. Wystarczy dobry tokarz. Trzeba dobrać materiał no i pomierzyć średnice i kąty. Iglica to nie jest jakiś skomplikowany element.

Komentarz

wolałbym naprawić swoje bo używane to wielka zagadka

Komentarz

hmm wytoczenie iglicy na tokarce to byłby wyczyn nawet na numerycznej,też wolę naprawić swoje ale kurde te ceny mnie powalają

Komentarz

Pracuję...
                  X