Chętnie kupię śrubę dolnego mocowania amortyzatora do 750tki. Może jakimś cudem komuś zalega?
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Śrubę dolnego mocowania amortyzatora
Zwiń
X
-
Po cichu liczyłem że może ktoś miał w zapasie a np. sprzedał Tenerkę i mu zostałaNiestety oryginalna śruba nie jest już dostępna. I wyjściem z sytuacji jest właśnie dorobienie na wzór, ewentualnie tak jak napisał qba dobrać w sklepie specjalistycznym. Chciałem zrobić szybką akcję z wymianą łożyska, trudno, Tenerka poczeka na dorobienie/dobranie.
Komentarz
-
Rysiu, będę w sobotę przejeżdżał w stronę Dęblina przez Garwolin, mogę zajechać i pożyczyć śrubę? Narysuję ją i będzie spokój, może jak by była chęć to mogę i dorobić kilka sztuk na zapas.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Sam pomysł kalamitki jest dobry, ale nie pamiętam dokładnie jak to wygląda w środku, bo rozkładałem 3 lata temu. Nie jestem pewny czy poprzez kalamitkę w śrubie da się smarować łożysko, musi się ktoś inny wypowiedzieć. Ale jeśli będzie dawało smarowanie to wykonanie tego nie będzie problemem przy dorabianiu śruby.
Komentarz
Komentarz