Cześć wszystkim. Potrzebuje zakupić kanape na motocykl. Chodzi o taką dzielona aby plecaczek się nie zsuwal. Mogę dojechać. Katowice +/-100km.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Kanapa xtz 750 89r
Zwiń
X
-
Moim zdaniem taka kanapa służy tylko do jazdy z plecakiem turystycznie i po czarnym , mam taką i wiem jaka jest jazda z pasażerem , robi robotę. Ale solo już nie polecam i teraz przed wyjazdem bez plecaka zakładam ori. Bo na szutrach czy w terenie ( choć rzadko mi się zdarza ) przeszkadza ten ,,zadupek'' , a i na trasie lubię się wypiąć ,,na wszystkich''( wysunąć na środek kanapy ) . Więc proponuję mieć dwie. No i żeby się później nie okazało tak jak u mnie że wyrzucone pieniądze . A tak się cieszyłem jak ją kupiłem ..........
Komentarz
Komentarz