Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Dzielona kanapa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Dzielona kanapa

Witajcie.
    Poszukuję dzielonej kanapy bo już zaczyna mnie denerwować to że wszyscy podczas jazdy spadają na moje plecy. No dobra powiedzmy że czasem jest to fajne ale to zależy kogo się wiezie :-) Mam też moją standardową kanapę więc jeśli jest możliwość przerobienia jej to chętnie bym skorzystał z tej opcji, oczywiście jeśli się to opłaca.

http://mariomoto.pl/page13.php - tam przerabiałem do 660, koszt jakieś 300 zł, zamówiłem sobie z materiału antypoślizgowego, różnica względem seryjnego kolosalna i pasażer nie zjeżdża (już ok 7 tys. km pod moją dupą ) Facet przerabia wedle życzenia, zobaczysz na stronce.

Temat zdaje już był poruszany na forum, poszukaj sobie, bo ktoś od nas przerabiał w Mariomoto i nie był zadowolony.

Komentarz

Cóż przyznam że wykonanie, naprawdę powala. Na jednym ze zdjęć widać nawet ST kolegi od którego kupowałem silnik :-) Ale ta cena trochę mnie zabiła, ponieważ biorę się teraz za lakierowanie niektórych elementów więc mój budżet dodatkowo się uszczupli. A co dopiero mówić o kanapie za 300 zł. Ale i tak Zachar dzięki za info jak odłożę parę groszy to na pewno się zainteresuję. Chyba że ma ktoś używaną taniej do sprzedania.

Komentarz

Pracuję...
      X