Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Gmole do Yamahy XTZ 750

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Gmole do Yamahy XTZ 750

Witam

Tydzień temu stałem się posiadaczem tego sprzętu ale niestety nie jest on wyposażony w gmole boczne. Dlatego jeżeli ktoś już takowych nie potrzebuje to z chęcią odkupię

Kup nówki od Darkojak. Dobra cena i jakość.

Komentarz

No właśnie mam je na oku. Kolega ma i chwali myślałem że uda się jakieś używki w dobrej cenie dostać. Jak przez tydzień nic nie znajdę to zamawiam nowe ��

Komentarz

weź te.., będziesz Pan zadowolony...
        Protect your bike with Yamaha XTZ750 Super Tenere Crash Bars - Adventure by Heavy Duties. Ultimate 21.3 mm steel protection with 6.5kg overall weight.

albo szukaj takich, co prawda uważam że najbrzydsze..., ale sam je założyłem... i ju z trzy razy uratowały du..pę, tzn. owiewki, grube i mocne, ale brzydkie... ;-)

IMG_20191024_175019.jpg
        Ostatnio edytowany przez swebo; 5314.
        sigpic

Komentarz

Wyglądają elegancko
          Będę szukał dzięki

Komentarz

Zamieszczone przez swebo Zobacz posta
            weź te.., będziesz Pan zadowolony...
            Protect your bike with Yamaha XTZ750 Super Tenere Crash Bars - Adventure by Heavy Duties. Ultimate 21.3 mm steel protection with 6.5kg overall weight.

albo szukaj takich, co prawda uważam że najbrzydsze..., ale sam je założyłem... i ju z trzy razy uratowały du..pę, tzn. owiewki, grube i mocne, ale brzydkie... ;-)

[ATTACH=CONFIG]27042[/ATTACH]
            kupiłem takie same ............z tą brzydotą bym nie przesadzał , bo według mnie są Ok . Kilka gleb i nic się nie stało.

Komentarz

Nie bardzo rozumiem Wasze poszukiwania, macie na wyciągnięcie ręki od Darkojaka, sprawdzone, zaprojektowane w oparciu o zalety i wady innych konstrukcji a dalej szukacie nie wiadomo czego.

Komentarz

Wiesz..., każdy m a swoje upodobania i szuka czegoś, z czego będzie zadowolony, mniej - lub więcej...
                Osobiście... /z całym szacunkiem dla Twórcy.../ nawet nie patrzę na w/w gmole, ale nie mnie je oceniać. Jeśli komuś się podobają i twierdzi że są odpowiednie, to nie pozostaje mu nic, jak tylko kupować...
                sigpic

Komentarz

Zgoda, nie oceniam, tylko podsuwam rozwiązanie. Zwróć uwagę na kwestię, PODOBAJĄ SIĘ...nie o to chodzi czy są ładne, tylko czy zabezpieczą motocykl w razie wywrotki czy szlifu, czego nie życzę.

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz posta
                    Nie bardzo rozumiem Wasze poszukiwania, macie na wyciągnięcie ręki od Darkojaka, sprawdzone, zaprojektowane w oparciu o zalety i wady innych konstrukcji a dalej szukacie nie wiadomo czego.
                    Darkojak miał 2 miesiące temu przygotować blendy pod reflektory ledowe na przód do naszych moto ............do tej pory nie widzę oferty.
                    Z drugiej strony , każdy z nas ma inny gust .

Komentarz

Gmole muszą być najpierw skuteczne.po drugie funkcjonalne a dopiero na końcu ładne.Nie da się pominąć żadnego z tych punktów żeby mieć fajne gmole.Te Darkojakowe do XTZ 750 zaprojektowałem razem z Darkiem na podstawie moich kilkuletnich obserwacji i doświadczeń dlatego że wszystkie dostępne gmole nie spełniały moich oczekiwań ( łącznie z tymi rumuńskimi ).Niemieckie hepco becker czy te drugie spotykane w ST przynoszą więcej szkód niż pożytku więc ich nawet nie brałem pod uwagę.Te rumuńskie są ładne ale brakuje im funkcjonalności (dostęp do plastików ) i nie podoba mi się to że w razie ślizgu główna narożna rurka jedzie w poprzek po asfalcie co w razie zahaczenia o jakąś nierówność grozi poważnymi konsekwencjami.Nasze są specjalnie zaprojektowane tak że boczne rurki uformowane są jak sanki.Crashtesty przeprowadzone przez kolegów z forum potwierdziły ,, pancerność " tej konstrukcji. Co do wyglądu bardzo mi zależało żeby pasowały i nie szpeciły wyglądu ale wiadomo gusta są różne

Komentarz

WITAM!!! kolega moj robi jak ktoś potrzebuje nowe solidne

Komentarz

Zamieszczone przez szegig Zobacz posta
                          WITAM!!! kolega moj robi jak ktoś potrzebuje nowe solidne
                          https://moto-adventure-tech.com.pl/s...ory_pathway-22
                          Raczej powinieneś przestrzegać innych a nie polecać, te gmole to tylko zbędny balast, więc proszę nie pisz solidne.

1_381036975.jpg

miałem podbne g... i pięknie gną podciągi ramy plus dziurawią zbiornik paliwa - brak tylnego mocowania.

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez Lucjan Zobacz posta
                          Darkojak miał 2 miesiące temu przygotować blendy pod reflektory ledowe na przód do naszych moto ............do tej pory nie widzę oferty.
                          Z drugiej strony , każdy z nas ma inny gust .
                          A co ma piernik do wiatraka!!

Komentarz

ja też zgadzam się z Pablo co do gmoli, ale myślę że znawcy tematu będą wiedzieli jakie gmole są lepsze.
                            I zastanawia mnie jeszcze to że już któryś raz widzę czy to w tym temacie , czy jakimś innym jak koledzy psioczą na Darkojaka , a że to czegos nie zrobił , albo czekają i czekają itp...
                            to chyba ja jakiś inny muszę być ... bo czego bym nie potrzebował , czy to z aktualnej oferty lub na specjalne zamówienie tylko pode mnie , nigdy nie miałem problemów. Jeden telefon i wytyczne na pocztę , na drugi dzień kasa przelana i nie więcej jak 3-4 dni towar był juz umnie.

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz posta

A co ma piernik do wiatraka!!
                              Co za mowa nienawiści ? Napisałem że czekam już 3 miesiąc na info o blendach do lamp led na przód ..........nic więcej . Gmoli nie kupiłem od niego bo są według mnie brzydkie . Co do jakości się nie wypowiadałem bo nie wiem. Coś jeszcze chciałeś zapytać ?

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz posta
                              ja też zgadzam się z Pablo co do gmoli, ale myślę że znawcy tematu będą wiedzieli jakie gmole są lepsze.
                              I zastanawia mnie jeszcze to że już któryś raz widzę czy to w tym temacie , czy jakimś innym jak koledzy psioczą na Darkojaka , a że to czegos nie zrobił , albo czekają i czekają itp...
                              to chyba ja jakiś inny muszę być ... bo czego bym nie potrzebował , czy to z aktualnej oferty lub na specjalne zamówienie tylko pode mnie , nigdy nie miałem problemów. Jeden telefon i wytyczne na pocztę , na drugi dzień kasa przelana i nie więcej jak 3-4 dni towar był juz umnie.
                              Nie psioczyłem na Darkojak bo nie miałem powodu .........przewrażliwieni jesteście w obronie Darkojak . Jeśli robi dobre produkty , to nie potrzebuje obrońców.

Komentarz

Pracuję...
                              X