Ja do takich lamp mam mieszane uczucia, jeden rzeczoznawca się nie zorientuje, ale jak się trafi na gościa z kijem w tyłku to juz jest problem.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Poszukuję XTZ 750 godnej zaufania
Zwiń
X
-
mi przy podwojnych lampach robily sie lekkie cyrki (kostki sie potrafily zjarac).
na koniec to wyrzucilem wszystkie kostki, porobilem naprawde czyste polaczenia, wymienilem czesc wiazki, ale w dzien to jednak jezdzilem na pojedynczej lampie. przy dwoch ladowanie potrafilo spadac.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Zamieszczone przez Obar Zobacz postaPodbijam temat ..
Jeżeli ktoś z użytkowników rozważa sprzedaż, zapraszam do kontaktu.
Pzdr
Komentarz
-
Zamieszczone przez Obar Zobacz postaPodbijam temat ..
Jeżeli ktoś z użytkowników rozważa sprzedaż, zapraszam do kontaktu.
Pzdr
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
Zamieszczone przez guliwer Zobacz postaNajlepiej sprawdzić to u siebie .Jeśli masz 2xH4 to sprawdź napięcie ładowania przy jednej i przy dwóch żarówkach . Jeśli nic się nie zmienia to jeździj na dwóch jeśli na 2xH4 jest gorzej zrób wyłącznik i w dzień jeździj na jednej lampie a w nocy jak potrzeba więcej światła na dwóch.Ja jeżdże teraz na lampach ledowych ( nie mylić z żarówkami LED ) i na dwóch lampach mam taki pobór prądu jak na jednej żarówce H4.
- - - Zaktualizowano - - -
Ja mam chinole z homologacją DOT SAE E9 Kupione za ok 400zł para
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez frendzel33 Zobacz postaDzięki. Jakie masz te lampy LED? Szukałem też LEDowych, ale z pełną homologacją to koszt koło 800-1000 zł, a chinoli za 200 zł nie chce ryzykować utratą dowodu rej.Z resztą dowód to pół biedy, gorzej przy kolizji, OC z własnej kieszeni nie mam zamiaru wypłacać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kabal Zobacz postaJak masz to zamontowane?
Zapewne adapterem darkojakaOstatnio edytowany przez Lis; 4923.Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lis Zobacz postaJak na zdjęciach wyżej - Floydoo.
Zapewne adapterem darkojaka
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lis Zobacz postaNo ale po co Ci to wiedzieć? I tak sprzedajesz...a jak nie zdążę, to wskażę drogę. Do czasu sprzedaży zamierzam też użytkować. Zresztą, jak się szybko nie sprzeda, to pewnie znowu rozchodzę... Najchętniej bym zostawił i dokupił kolejny, ale nie mam miejsca ani czasu na użytkowanie kilku.
Komentarz
Komentarz