Witam zagoszczę tu tylko na czas sprzedaży motoru, który otrzymałem w rozliczeniu za usługi slusarsko-spawalnicze, dla kupującego ramę lub wszystko będą kwity - poprzedni właściciel przebywa za granicą ale jeśli będzie trzeba przedstawię umowy k/s jako dowód własności plus mogę udostępnić Vin i nr rej. , n chwilę obecną motor rozłożony , brakuje tylko siedziska. Z racji tego że brakuje mi czasu i spieszy mi się że sprzedażą, ceny 2/3 wartości rynkowej używek. Nie będę raczej tego weryfikował dlatego liczę na rozsądne oferty . Naprawdę z chęcią dogadam się z każdym. Przyjmę w rozliczeniu części od mniej litrazowych motocykli i motorowerów. Silnik przed rozlozeniem palił normalnie , elementy stalowe w większości oczyszczone, pomalowane epoksydem i czarnym metalikiem ( mam zdjęcia z prac jeśli ktoś będzie sobie życzył) , wyjątkiem jest bak malowany proszkowo na czarno i podstawa pod kufer na ...zielony!? Część plastikow ktoś nieudolnie pomalował podkładem - gdzie nie gdzie widać przeszlifowania lub zacieki, dziś zakupiłem niezbędny materiał by to wyciągnąć i mogę albo pomalować w kolor pod klienta albo zostawić w podkładzie, zależy mi by towar nie wracał do mnie więc do każdej części podchodzę osobno , dopieszczam tak by nastepny właściciel był zadowolony.
Ps. Jutro postaram się o więcej zdjęć,
Jeśli ktoś miałby dodatkowe pytania niecierpiące zwłoki mój numer 519858339 proszę o zostawienie sms z info że z forum i pytaniem odpisze a w miarę możliwości oddzwonię.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Ps. Jutro postaram się o więcej zdjęć,
Jeśli ktoś miałby dodatkowe pytania niecierpiące zwłoki mój numer 519858339 proszę o zostawienie sms z info że z forum i pytaniem odpisze a w miarę możliwości oddzwonię.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Komentarz