Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam Yamahę XTZ 750

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Sprzedam Yamahę XTZ 750

Witam mam zamiar kupić BMW k1200lt rok 2000

Proszę was o opinie na temat maszyny.Interesuje mnie np ile to pali z pasażerem i bagaże prędkość spacerowa120
    Mam 186cm wzrostu i 90kg wagi czy poradzę sobie z bestią

Chcę sprzedać swoją XTZ750 zdjęcia na początku postu .100%sprawny silnik reszta ok tarcze grube klocki jeszcze sezon ,opony grube plus nowa terenowa, wysoka szyba, gmole, podgrzewane manetki ,alarm ,nic nie naprawiałem nie było potrzeby-kable filtry olej podstawa regulowane zawory wszystko co trzeba,wygląd jak na zdjęciach nie jest to motor nowy 91rok nikt go pod kołdrą nie trzymał bez ściemy plastiki kompletne ,widać że są popękane do poprawek lakierniczych jak kto uważa ale ja osobiście twierdze że motor jest do jazdy a nie do trzymania go na pokaz nie boje się nim jeździć choć ma 19 lat ostatnio 2 tygodnie temu w Rewalu nad morzem 1278km ja i dziewucha plus bagaże żaden problem motor ciągnie ostro. Zapraszam na oględziny cena 5500 dogadamy się http://allegro.pl/xtz-660-tenere-750...233356768.html

504278398
    Stalowe balustrady nierdzewne wewnętrzne i zewnętrzne w połączeniu ze szkłem i drewnem, dla sektora publicznego oraz prywatnego. Sprawdź i odwiedź witrynę.

sb-inox@wp.pl
    Ostatnio edytowany przez bobo; 164.
    JESTEM ZIELONY.......ALE MAM SPAWARKĘ I UMIEM SPAWAĆ NIERDZEWKE

Jakbyś mieszkał bliżej to bym się poważnie zastanawiał...
    dirtier, happier

www.facebook.com/dalekadroga

Komentarz

Panowie sprzedana pozdrawiam.
      jeśli ktoś może to usuńcie ogłoszenie bo ja nie wiem jak

pozdrawiam BOBO
      JESTEM ZIELONY.......ALE MAM SPAWARKĘ I UMIEM SPAWAĆ NIERDZEWKE

Komentarz

Zamykam zatem temat.

Pozdrawiam,
        Gosia
        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Pracuję...
        X