Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Cała xtz 750 super tenere na części !!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Cała xtz 750 super tenere na części !!!

witam
    posiadam całą tenerke na czesci zdjecia w linkach ponizej.
    przez tydzien nie bede jej rozkrecac bo chce glownie sprzedac na poczatku silnik wiec jak ktos jest zainteresowany to przez tydzien mozna sie przejechac i zobaczyc jak to dziala. po tygodniu ją rozkrecam. więc jakby ktoś chciał jakas czesc to prosze dzwonic bede 'rezerwowac' co kto chce. i w przyszly poniedzialek - wtorek bede wysylal. mam nadzieje ze znajdzie sie chetny na silnik. przebieg 37 tys. i dziala naprawde dobrze. moto posiada dokumenty wiec rama z dokumentami tez bedzie. na zdjeciu nie ma uwiecznionego ale jest kufer ze stelazem monorack. szyba podwyzszona akcesoryjna. w razie czego prosze dzwonic 697-218-274.

zdjecia:
    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

pozdrawiam. karol

Czy to ta sama co jest wystawiona na allegro jako "warta uwagi"?

dirtier, happier

www.facebook.com/dalekadroga

Komentarz

ta sama..nawet myślałem o niej

Komentarz

Ile za caly bak z ze wszystkimi owiewkami? Blotnik tyl caly biore. Kierownica jak ladna biore. Zaślepke wahacza biore. Klocki z 3 tarcz biore. Kierownica + poprzeczka Yamahy piankowa oczywiście. Felga przód.

Rezerwuje powyższe do czasu wyceny przez Karola.
        Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

To ja rezerwuję ramę do czasu wyceny
          Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Jeden ramę, drugi bak i plastiki.... przyznać się, pewnie przeszlifowaliście nieźle moto i składacie od nowa?

Ja jestem zainteresowany:
            - kierownicą (zalezy też jaka firma)
            - prawym boczkiem podsiodłowym (jeśli gniazdo na śrubę jest ok)
            - gumkami które trzymają boczki podsiodłowe (jedna od baku, druga w ramie)
            - korkiem zbiorniczka wyrównawczego

Kolektory to jakaś nierdzewka czy malowane czymś?

P.S. Karol, brałbym te zgnite kolektory z obejmami - na niepołamanych obejmach mi zależy. Ale to już razem w tymi ew. wymienionymi rzeczami u góry.
            --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

ile za kufer bez stelaża ?

Komentarz

A ja jestem zainteresowany bagażnikiem. Oczywiście jak jest na sprzedaż. No i jaka cena?

Pozdro giani
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Sprostowanie. Chodzi mi o płytę pod kufer A od bagażnika potrzebował bym plastik Aha i jeszcze nóżkę od hamulca bo moja to się już w każdą stronę powyginała.

Pozdro Giani
                  Ostatnio edytowany przez giani; 102.
                  ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Chętnie przygarnę aluminiową blaszkę osłaniającą końcówkę kolektora wydechowego,
                    ten pindelek, żeby buciorów o rurę nie usmażyć,
                    zaraz przy podnóżku kierowcy z prawej strony...
                    Ostatnio mi gdzieś zaginęła w lesie,
                    wykręciły się 3 maleńkie śrubecki z kolektorka
                    Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                    Loud pipes save lives...
                    https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

ja rezerwuję ślizg i rolki prowadzące łańcucha i tylne kierunki

Komentarz

Jako że już ugadałem telefonicznie to tylko ku formalności rezerwuje korek baku,stacyjkę ,i oslonki tarcz

Komentarz

A ja bym chciał stelaż pod płytę, bez płyty, którą bierze Giani.

Komentarz

Super to jest mój kolor - będzie wszystko pasowac bez malowania.
                            Bardzo chetnie wezmę lewy i prawy boczke podsiodłowy.

Komentarz

Jestem zainteresowany osłoną gumową mocowania dolnego amortyzatora.

Komentarz

Pracuję...
                              X