Skórzany komplet oddam za niewielkie pieniążki użytkowane przez jeden sezon
spodnie są tej firmy w rozmiarze L. Nie zrobiłem jeszcze zdjęć ale spodnie miałem dosłownie kilka razy na tyłku i nie noszą śladów używania, cena to jakoś ze 200zł do negocjacji.
no i kurtka
model taki jak na aukcji tylko z kolorem niebieskim zamiast żółtego stan bardzo dobry rozmiar to 3xl jakiś dziwnie wielki a brzucha jako tako nie mam
. Generalnie polecam tą firmę bo cena jest ok a wykonanie może konkurować nawet z kurtkami z gwiazdką
cena 250 do negocjacji.
I kask jeszcze
ten model chyba tylko że jeszce jakiś taki kwiatek na nim jest, no i szyba porysowana odrobinę
Bardzo zadowolony z niego jestem nie rozbił sie, nie zmechacił nie powycierał! Rozmiar L. cena120zł do negocjacji.
Jak kto zainteresowany to pisać.
spodnie są tej firmy w rozmiarze L. Nie zrobiłem jeszcze zdjęć ale spodnie miałem dosłownie kilka razy na tyłku i nie noszą śladów używania, cena to jakoś ze 200zł do negocjacji.
no i kurtka
model taki jak na aukcji tylko z kolorem niebieskim zamiast żółtego stan bardzo dobry rozmiar to 3xl jakiś dziwnie wielki a brzucha jako tako nie mam

I kask jeszcze
ten model chyba tylko że jeszce jakiś taki kwiatek na nim jest, no i szyba porysowana odrobinę

Jak kto zainteresowany to pisać.
Komentarz