jeśli kraniki są kompletne i nie ciekną to bym przygarnął oba. na PW poproszę o dane do wpłaty i koszt wysyłki.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Super Tenere- graty wszelakiego rodzaju- aktualna lista z cenami w temacie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dex Zobacz postaMasz może kierunki, albo chociaż klosz?Hvězdy chtějí patřit Tobě...
Komentarz
-
Zamieszczone przez xieciu Zobacz postaw larssonie klosz kosztuje 8,70, a masz niedaleko
Sprawdzę w najbliższym czasie bo jeżdżę z połową klosza
Komentarz
-
Zamieszczone przez dex Zobacz postaDzieki za podpowiedź xieciu.
Sprawdzę w najbliższym czasie bo jeżdżę z połową kloszaBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaJak chcesz to ja mam jeden kierunek, został mi od teresy, właśnie go przywiozłem do wawy na podarowanie, jak chcesz to przyjedź, mieszkam na bemowie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kate Zobacz postaTy, a nie masz odblasku?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaJak chcesz to ja mam jeden kierunek, został mi od teresy, właśnie go przywiozłem do wawy na podarowanie, jak chcesz to przyjedź, mieszkam na bemowie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez dex Zobacz postaTo ja z chęcią przygarnę tylko podaj cenę, adres na PW i kiedy mogę przyjechać po niego?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
linka ssania
Zamieszczone przez Jaro-Ino Zobacz postaMam troche gratów do sprzedania do ST:
- zaciski przód: 50zł szt, 90zł para
- zegary 200zł
- lampy 100zł
- plastiki pod siedzeniem 60zł/szt
- instalacja elektryczna: dopytywać o konkretne elementy
- siedzenie obniżane 100zł
- wahacz 120zł
- ramka do lamp: 80zł
- zbiornik oleju 100zł
- błotnik 40zł
- moduł 150zł
- gaźniki 150zł
- linki gazu: 60zł
- linka ssania 50zł
- kraniki 40zł/szt
- termostat z obudową 50zł
- sety 50zł/szt
- obudowa alu silnika 100zł
- stopka boczna 50zł
- ramka pod bak 70zł
- chłodnica 120zł
- ramka na chłodnice 50zł
Do tego mam nowe filtry powietrza za 50zł/szt, nowe łożysko główki ramy za 80zł
Zapraszam do zakupów
Komentarz
-
Czas zaktualizować liste, niestety nie da się edytować pierwszego posta.
Mam troche gratów do sprzedania do ST:
- zegary 200zł
- plastiki pod siedzeniem 60zł/szt
- instalacja elektryczna: dopytywać o konkretne elementy
- siedzenie obniżane 100zł
- wahacz 120zł
- zbiornik oleju 100zł
- błotnik 40zł
- gaźniki 150zł
- linki gazu: 60zł
- termostat z obudową 50zł
- sety 50zł/szt
- obudowa alu silnika 100zł
- ramka pod bak 70zł
Do tego mam nowe łożysko główki ramy za 80zł
Linka ssania jest uszkodzona, czego nie widziałem wcześniej, więc jej nie sprzedaje. Fotki wahacza polecą na PW
Komentarz
Komentarz