Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

PORZĄDKI 1: Stelaż niekompletny pod kufry do ST

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] PORZĄDKI 1: Stelaż niekompletny pod kufry do ST

Sprzątałem w garażu i znalazłem coś takiego

jest to stelarz pod kufry do st, podobno niekompletny ale nic więcej nie wiem, nonfango czy jakoś tak, jeśli ktoś chce to oddam za koszty przesyłki albo na spotkaniu u czeczena, stan jak na zdjęciu, pordzewiały do malowania, jak ktoś by chciał coś rzeźbić to ma początek.
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

biorę !!!!
    Zajebiście właśnie o coś takiego mi chodziło.
    Dzięki.
    Najlepiej odbiór w wawie.
    Chciałem też przy okazji odebrać światła,jeżeli jeszcze je masz.
    Pozdrawiam
    Papacool

Komentarz

Spoko, mam reflektor, Giani miał go brać ale nie daje znaku życia więc zabieraj śmiało, przypomnij mi jeszcze koło soboty żebym na pewno nie zapomniał go zabrać z Dęblina.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Jarek,jakbys potrzebowal fotek jak to wyglada w calosci i w komplecie na moto to daj znac,zrobie fotki.Mam taki sam na moto.

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
          Spoko, mam reflektor, Giani miał go brać ale nie daje znaku życia więc zabieraj śmiało, przypomnij mi jeszcze koło soboty żebym na pewno nie zapomniał go zabrać z Dęblina.
          Jeżeli chodzi o mnie to Jarek może brać te lampy. Zresztą pisałem mu o tym
          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Jasne; jak by dało zrobić fotki jakich elementów brakuje i przybliżone wymiary to by mi pomogło.
            Dzięki za info.
            Papacool

Komentarz

Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz posta
              Jasne; jak by dało zrobić fotki jakich elementów brakuje i przybliżone wymiary to by mi pomogło.
              Dzięki za info.
              ja też mam taki (to jest stelaż nonfango), tylko w większej wersji z centralką, a moto na mokotowie jakby coś, daj znać!

Komentarz

Pracuję...
              X