Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
[s] xtz 750 1996r
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sewer Zobacz postahttps://picasaweb.google.com/1033193...NaK4NKG-Zeyew#
pytania na priv
albo
517-273-sto-9
tak wyglądała jak kupowałem w 2009
https://picasaweb.google.com/1033193...CD0cGH-8HTwwE#
do wymiany został zabierak koła bo są powkładane kawałki dętki
oraz łańcuszek rozrządu bo napinacz jest na ostatnim ząbku ,tarcza hamulcowa tył (dokładam)
Komentarz
-
Zamieszczone przez szewcu Zobacz postadlaczego nie dasz ostrych zdjęć?
zdjęcia będą kwestia czasu
Komentarz
-
Wierzyć nie wierzyć, jak chcesz to można ustawić i numer telefonuale tyle pieniędzy za moto w które trzeba wsadzić 1 tys zł to bym nie dał, tym bardziej że to golas bez żadnego dodatkowego wyposażenia.
Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaWierzyć nie wierzyć, jak chcesz to można ustawić i numer telefonuale tyle pieniędzy za moto w które trzeba wsadzić 1 tys zł to bym nie dał, tym bardziej że to golas bez żadnego dodatkowego wyposażenia.
ale ja wiem co mam w moto i wiem co dokładam
jak byś się przyjrzał to może byś zauważył że sam wydech który kupiłem do niego (nowy)kosztuje prawie 1200zł nowe progresy nowy olej i jeszce pare spraw o których nie pamiętam
- - - Zaktualizowano - - -Ostatnio edytowany przez sewer; 81.
Komentarz
-
Zamieszczone przez sewer Zobacz postamoże byś i nie dał
ale ja wiem co mam w moto i wiem co dokładam
jak byś się przyjrzał to może byś zauważył że sam wydech który kupiłem do niego (nowy)kosztuje prawie 1200zł nowe progresy nowy olej i jeszce pare spraw o których nie pamiętamBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kamyk Zobacz postaPokaz mi chetnych na taki tlumik za 1200zlA tak apropo nie chcesz db-killera do niego sprzedac?
Kamyk
pierwszy z brzegu przykład ceny
ps.
jak ktoś nie chce kupić proszę o powstrzymanie się od pisania, dziękuje
a jak ktoś będzie chętny to znajdzie telefon do mnie i wtedy rozmawia o cenie
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postate zdjęcia masz po h...ju fest
sprzedaj ją za 6300, a tłumik za 1200 może szybciej pójdzie
ps nie mam nawyku oszukiwania i retuszowania zdjęć wszystko co jest i w jakim stanie są plastiki widać na zdjęciach
Komentarz
Komentarz