Bagster ('skórka na bak") + tankbag mocowany na dwa zaczepy czołowe i dwa zatrzaski boczne
oryginalny zestaw, ze znaną historią, serwisowany, garażowany, od osoby niepalącej itd
historia: Bagster Niemca-> FXa->Ksenona-> Bartasa -> mój
opisany m.in. tu http://www.xtzclub.pl/threads/216-Ws...hlight=bagster
Bagster doskonale chroni lakier na baku od porysowania (przy małych glebach, nakolanników noszonych "na spodnie" i porysowania tankbagiem)
IMG00303-20120206-2024.jpg
IMG00304-20120206-2028.jpg

wady:
-tankbag ma uszkodzony suwak w kieszeni na okulary, pokrowiec p-descz jest ... stary
- bagster: kołnierz wokół baku został pozbawiony wzmocnienia (za namową FXa, bo nie dało się odkręcić korka wlewu), prawe zaczepy są nieorginalne (tzn takie S z drutu, które zaczepiam za trytki na ramie, by nie rysować ramy), "uszy" gumowe są całe
zaleta: cena za komplet 200 zł (za tyle kupiłem)
wysyłka na mój koszt
przyjmuje rezerwacje na forum,
nie wystawiam na allegro, bo chce by został na forum
ps. ja nie potrafię jeździć z tankbagiem, mam cienki mapnik na bak który mi wystarcza
oryginalny zestaw, ze znaną historią, serwisowany, garażowany, od osoby niepalącej itd

historia: Bagster Niemca-> FXa->Ksenona-> Bartasa -> mój
opisany m.in. tu http://www.xtzclub.pl/threads/216-Ws...hlight=bagster
Bagster doskonale chroni lakier na baku od porysowania (przy małych glebach, nakolanników noszonych "na spodnie" i porysowania tankbagiem)
IMG00303-20120206-2024.jpg
IMG00304-20120206-2028.jpg

wady:
-tankbag ma uszkodzony suwak w kieszeni na okulary, pokrowiec p-descz jest ... stary

- bagster: kołnierz wokół baku został pozbawiony wzmocnienia (za namową FXa, bo nie dało się odkręcić korka wlewu), prawe zaczepy są nieorginalne (tzn takie S z drutu, które zaczepiam za trytki na ramie, by nie rysować ramy), "uszy" gumowe są całe
zaleta: cena za komplet 200 zł (za tyle kupiłem)
wysyłka na mój koszt
przyjmuje rezerwacje na forum,
nie wystawiam na allegro, bo chce by został na forum

ps. ja nie potrafię jeździć z tankbagiem, mam cienki mapnik na bak który mi wystarcza
Komentarz