Sprzedam:
- klocki hamulcowe komplet na przód Gold Fren: 145 zł (uniwersalne, dobrze sie sprawują, półka np. z Versahem, o wiele wyżej niz EBC) jedna para
- Klocki na tył Ferodo: 48 zł. Uniwersalne, dają lepiej niż EBC ale do Nissinów im brakuje
dwie sztuki zostały
- Klocki na przód do Afryki, Trampka Nissin 2P225NS: 205 zł (najwyższa półka, są rewelacyjne) jedna para została
- szkło kierunkowskazu: 9,90 zł dwie sztuki mam
- klamka hamulca (czarna): 18 zł sztuka
- świece zapłonowe NGK: 14 zł cztery sztuki
- świece zapłonowe NGK irydowe: 55 zł dwie sztuki
- świece zapłonowe Denso: 14 zł cztery sztuki
- korek zbiornika wyrównawczego: 45 zł sztuka oryginał Yamaha
- komplet naprawczy łożyska wahacza: 99 zł razy dwa
- filtr paliwa: 9 zł dwie sztuki (niemiecki, Mahle)
- uszczelniacz rozrusznika: 6 zł sześć sztuk
- filtr oleju WIX: 15 zł sztuka, amerykański
- filtr oleju Hiflo Filtro: 18 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
- filtr oleju Champion: 20 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
- gąbka na kierownicę Reikon: 15 zł sztuka (kolor niebieski, oryginał zdjety z oryginalnej kiery)
Coś jeszcze się pewnie znajdzie
Wysyłka od 30 lipca, w najbliższym tyg. mam wyjazdy i nie wiem o której będę w domu.
- klocki hamulcowe komplet na przód Gold Fren: 145 zł (uniwersalne, dobrze sie sprawują, półka np. z Versahem, o wiele wyżej niz EBC) jedna para
- Klocki na tył Ferodo: 48 zł. Uniwersalne, dają lepiej niż EBC ale do Nissinów im brakuje

- Klocki na przód do Afryki, Trampka Nissin 2P225NS: 205 zł (najwyższa półka, są rewelacyjne) jedna para została
- szkło kierunkowskazu: 9,90 zł dwie sztuki mam
- klamka hamulca (czarna): 18 zł sztuka
- świece zapłonowe NGK: 14 zł cztery sztuki
- świece zapłonowe NGK irydowe: 55 zł dwie sztuki
- świece zapłonowe Denso: 14 zł cztery sztuki
- korek zbiornika wyrównawczego: 45 zł sztuka oryginał Yamaha
- komplet naprawczy łożyska wahacza: 99 zł razy dwa
- filtr paliwa: 9 zł dwie sztuki (niemiecki, Mahle)
- uszczelniacz rozrusznika: 6 zł sześć sztuk
- filtr oleju WIX: 15 zł sztuka, amerykański
- filtr oleju Hiflo Filtro: 18 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
- filtr oleju Champion: 20 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
- gąbka na kierownicę Reikon: 15 zł sztuka (kolor niebieski, oryginał zdjety z oryginalnej kiery)
Coś jeszcze się pewnie znajdzie

Wysyłka od 30 lipca, w najbliższym tyg. mam wyjazdy i nie wiem o której będę w domu.
Komentarz