Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Trochę nowych części

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Trochę nowych części

Sprzedam:
    - klocki hamulcowe komplet na przód Gold Fren: 145 zł (uniwersalne, dobrze sie sprawują, półka np. z Versahem, o wiele wyżej niz EBC) jedna para
    - Klocki na tył Ferodo: 48 zł. Uniwersalne, dają lepiej niż EBC ale do Nissinów im brakuje dwie sztuki zostały
    - Klocki na przód do Afryki, Trampka Nissin 2P225NS: 205 zł (najwyższa półka, są rewelacyjne) jedna para została
    - szkło kierunkowskazu: 9,90 zł dwie sztuki mam
    - klamka hamulca (czarna): 18 zł sztuka
    - świece zapłonowe NGK: 14 zł cztery sztuki
    - świece zapłonowe NGK irydowe: 55 zł dwie sztuki
    - świece zapłonowe Denso: 14 zł cztery sztuki
    - korek zbiornika wyrównawczego: 45 zł sztuka oryginał Yamaha
    - komplet naprawczy łożyska wahacza: 99 zł razy dwa
    - filtr paliwa: 9 zł dwie sztuki (niemiecki, Mahle)
    - uszczelniacz rozrusznika: 6 zł sześć sztuk
    - filtr oleju WIX: 15 zł sztuka, amerykański
    - filtr oleju Hiflo Filtro: 18 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
    - filtr oleju Champion: 20 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
    - gąbka na kierownicę Reikon: 15 zł sztuka (kolor niebieski, oryginał zdjety z oryginalnej kiery)

Coś jeszcze się pewnie znajdzie

Wysyłka od 30 lipca, w najbliższym tyg. mam wyjazdy i nie wiem o której będę w domu.
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Biorę:
    - filtr oleju Hiflo Filtro: 18 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
    - uszczelniacz rozrusznika - 1 szt
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

A ja poproszę:
      - filtr paliwa: 9 zł
      - filtr oleju Champion: 20 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju)
      /Łukasz, jak ten champion ma się do MIWa? - to samo, lepszy, gorszy? Odbiór osobisty

Komentarz

Jeśli masz jeszcze filtr oleju Hiflo Filtro: 18 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju) to jeden biorę.

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
          Biorę:
          - uszczelniacz rozrusznika - 1 szt

To już zapewne w komplecie ze sprzęgłem

Zamieszczone przez qba Zobacz posta
          A ja poproszę:
          /Łukasz, jak ten champion ma się do MIWa? - to samo, lepszy, gorszy? Odbiór osobisty

MIWa nie mam pod ręką ale z tego co pamiętam to nie ma się do czego przyczepić, tak samo do Championa. A, MIW zdaje się ma b. silną sprężynę w środku a zawór awaryjny był lekko sklejony, Ch. ma lżejszą sprężynę, zawór ładnie działa i ma gumową uszczelkę (MIW to kawałek stalowej blaszki). Może to nie ważne jest ale.....

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
          Jeśli masz jeszcze filtr oleju Hiflo Filtro: 18 zł sztuka (filtr w komplecie z dużym oringiem pokrywy filtr oleju) to jeden biorę.
          Jeśli chcesz to dorzuć 2 zł i masz Championa, jeszcze jednego wygrzebałem

- - - Zaktualizowano - - -

- trzy sztuki prowadnicy klocka hamulcowego - 18 zł za sztukę. Prowadnica jest na klusz 10 i ma dwukrotnie dłuższy gwint.

Komentarz

Wstępnie rezerwuję:
            tylko podaj ile sobie winszujesz z przesyłką.

Komentarz

Zaklep dla mnie dwie prowadnice klocka.

Komentarz

- Dex, zaklepane

- Sobczaq, zaklepane

- Robkri, zaklepane. 5 zł

Brak filtrów i prowadnic. Jeśli będzie więcej chętnych na prowadnice to mogę skołować jeszcze

Dziś pod wieczór na PW poodpowiadam, a może jeszcze w dzień się uda.

Komentarz

Powiedz mi co wchodzi w komplet naprawczy wahacza? Wstępnie bym sztukę przyrezerwował.

Komentarz

to ja potwierdzam swoje:

odbiór osobisty jak zwykle

Komentarz

Do niemal wszystkich wysłałem PW

Zamieszczone przez bigboykr Zobacz posta
                      Powiedz mi co wchodzi w komplet naprawczy wahacza? Wstępnie bym sztukę przyrezerwował.
                      Po dwa wewnętrzne i dwa zewnętrzne uszczelniacze, do tego dwa łożyska igiełkowe. Standard

Komentarz

Tak przez ciekawość: a tulejka z którą współpracują łożyska igiełkowe ?
                        sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
                          Tak przez ciekawość: a tulejka z którą współpracują łożyska igiełkowe ?
                          Niestety brak, tylko oryginał :/

Komentarz

miałem nadzieję, że jest w komplecie

Komentarz

Zamieszczone przez bigboykr Zobacz posta
                              miałem nadzieję, że jest w komplecie
                              Koszt obu to około 200zł

Komentarz

Pracuję...
                              X