Sprzedam moją Tenerkę. Rok prod. 1991.
Charakterystyka motocykla:
1. Napęd w dobrym stanie, nie zużyty, regularnie smarowany. Wymienione gumy zabieraka.
2. Sprowadzona była przeze mnie Austrii. W poprzednim sezonie wyregulowano zawory i gaźnik. Robiona dla siebie.
3. Przedni widelec został rozebrany, wyczyszczony, wymieniono płyn i usztywniono amortyzator tulejami PCW aby nie nurkowała przy hamowaniu.
4. Tenerka posiada czarny matowy jednowarstwowy lakier akrylowy (bez klaru) położony pistoletem. Elementy z tworzywa polakierowane są z dodatkiem uelastyczniacza aby lakier był trwały i mocny.
5. W hamulcach wymieniono tłoczki i płyn więc wszystko działa prawidłowo
6. Solidna kierownica firmy Zeta oraz handbary
7. Manetki Domino wygodne i precyzyjne
8. Narzędziownik z wzmocnionym zawiasem.
9. Top case givi monokey
10. Pełny manual w formie zbindowanego xero
11. Założone opony Metzeler Tourance oraz dodatkowo komplet opon Mitas E-07
12. Przednia owiewka enduro dopasowana od Cagivy 350 (oryginalna była brzydka i popękana więc pokusiłem się o taką modyfikację)
13. Regulator napięcia w wersji nie sprawiającej problemów
14. Gaźnik nie jest dławiony. Spalanie ok 4,5-5l. Nie kopci.
15. Przez znajomych oceniana na conajwyżej 10 letni motocykl a przyspiesza żwawiej niż nowa XT660Z
Cena: 5800 do negocjacji
Sprzedaję ponieważ względy praktyczne biorą górę i muszę kupić samochód.
Do obejrzenia w okolicy Mrągowa. O kontakt proszę na Priv.
IMAG0354.jpgIMAG0355.jpgIMAG0356.jpgIMAG0357.jpgIMAG0358.jpgIMAG0359.jpgIMAG0360.jpgIMAG0361.jpgIMAG0362.jpgIMAG0363.jpgIMAG0364.jpgIMAG0365.jpgIMAG0366.jpgIMAG0367.jpg
Charakterystyka motocykla:
1. Napęd w dobrym stanie, nie zużyty, regularnie smarowany. Wymienione gumy zabieraka.
2. Sprowadzona była przeze mnie Austrii. W poprzednim sezonie wyregulowano zawory i gaźnik. Robiona dla siebie.
3. Przedni widelec został rozebrany, wyczyszczony, wymieniono płyn i usztywniono amortyzator tulejami PCW aby nie nurkowała przy hamowaniu.
4. Tenerka posiada czarny matowy jednowarstwowy lakier akrylowy (bez klaru) położony pistoletem. Elementy z tworzywa polakierowane są z dodatkiem uelastyczniacza aby lakier był trwały i mocny.
5. W hamulcach wymieniono tłoczki i płyn więc wszystko działa prawidłowo
6. Solidna kierownica firmy Zeta oraz handbary
7. Manetki Domino wygodne i precyzyjne
8. Narzędziownik z wzmocnionym zawiasem.
9. Top case givi monokey
10. Pełny manual w formie zbindowanego xero
11. Założone opony Metzeler Tourance oraz dodatkowo komplet opon Mitas E-07
12. Przednia owiewka enduro dopasowana od Cagivy 350 (oryginalna była brzydka i popękana więc pokusiłem się o taką modyfikację)
13. Regulator napięcia w wersji nie sprawiającej problemów
14. Gaźnik nie jest dławiony. Spalanie ok 4,5-5l. Nie kopci.
15. Przez znajomych oceniana na conajwyżej 10 letni motocykl a przyspiesza żwawiej niż nowa XT660Z

Cena: 5800 do negocjacji
Sprzedaję ponieważ względy praktyczne biorą górę i muszę kupić samochód.
Do obejrzenia w okolicy Mrągowa. O kontakt proszę na Priv.
IMAG0354.jpgIMAG0355.jpgIMAG0356.jpgIMAG0357.jpgIMAG0358.jpgIMAG0359.jpgIMAG0360.jpgIMAG0361.jpgIMAG0362.jpgIMAG0363.jpgIMAG0364.jpgIMAG0365.jpgIMAG0366.jpgIMAG0367.jpg
Komentarz