Witam Mam do sprzedania śliczną tereskę z 93 roku, kupiłem ją jakieś 3 lata temu i zrobiłem w tym czasie jedyne 3 tysiące przebiegu, w momencie zakupu na liczniku było 17000 km, Sprowadzona ze Szwajcarii, silnik nie palił, wyglądała jakby stała w garażu kilka lat, bak w środku podkorodowany, co zostało wyczyszczone, gaźniki kompletnie zatkane jakby butaprenem , oczywiście już zostały wyczyszczone wszystkie gumki wymienione i zsynchronizowane, opony były oryginalne z 93 roku, lecz z powodu licznych pęknięć i wieku wymieniłem na nowe shinko, plastiki wszystkie całe lekkie pęknięcia obok śrubek, malowanie oryginalne bez ubytków, napęd jeszcze fabryczny w bardzo dobrym stanie przednia zębatka z gumowym oplotem co świadczy że to jej pierwszy napęd.
Elementy które zostały zamontowane dodatkowo lub wymienione:
- kufer givi maxia
- gmole w tej chwili będę ich piaskował i zamierzam ocynkować ponieważ terenia się przewróciła na szutrze było na nich troche obdarć no ale po to one właśnie zostały zamontowane.
- wysoka szyba + deflektor
- smarowanie łańcucha sterowane elektrozaworem
- przewody hamulcowe w metalowym oplocie
- siedzisko przeszyte dla lepszego komfortu dla prowadzącego jak i pasażera.
Jeżeli ktoś chce zapytać dlaczego sprzedaję taki motocykl, to odrazu odpowiem : brak czasu i kasy na dalsze wypady, jednak na bliższe wypady zostaje xt 350, więc nie rozstaje się tak całkowicie z dwoma kółkami.
Co do ceny 10500 zł
DSC_1976.jpgDSC_1977.jpgDSC_1973.jpgDSC_1972.jpgDSC_1976.jpgDSC_1977.jpgDSC_1978.jpgDSC_1973.jpgDSC_1972.jpg
Elementy które zostały zamontowane dodatkowo lub wymienione:
- kufer givi maxia
- gmole w tej chwili będę ich piaskował i zamierzam ocynkować ponieważ terenia się przewróciła na szutrze było na nich troche obdarć no ale po to one właśnie zostały zamontowane.
- wysoka szyba + deflektor
- smarowanie łańcucha sterowane elektrozaworem
- przewody hamulcowe w metalowym oplocie
- siedzisko przeszyte dla lepszego komfortu dla prowadzącego jak i pasażera.
Jeżeli ktoś chce zapytać dlaczego sprzedaję taki motocykl, to odrazu odpowiem : brak czasu i kasy na dalsze wypady, jednak na bliższe wypady zostaje xt 350, więc nie rozstaje się tak całkowicie z dwoma kółkami.
Co do ceny 10500 zł
DSC_1976.jpgDSC_1977.jpgDSC_1973.jpgDSC_1972.jpgDSC_1976.jpgDSC_1977.jpgDSC_1978.jpgDSC_1973.jpgDSC_1972.jpg
Komentarz