Z uwagi na tematykę forum oraz szerokie grono użytkowników tych maszyn, Spełniam prośbę brata, który nie jest użytkownikiem forum, a chce się pozbyć kilku części:
:
"Cześć, mam do sprzedania kilka części do Xt 600 Z Tenere z 88r.
1) Przednie zawieszenie( ma lekkie luzy w panewkach) lagi nie wytarte w miejscu pracy z uszczelniaczami. Półka górna, półka dolna.
2) Gumy Kariete ( żółte) w bardzo dobrym stanie bez pęknięć, przetarć czy przebarwień.
3) Wzmocnienie zawieszenia wraz z tulejkami plastikowymi ES.
4) Przedni błotnik (niebieski).
5) Tylni błotnik bez lampy.
6) Kolektory w bardzo dobrym stanie nie przeżarte.
7) Chłodnica oleju bardzo mało używana z informacji dowiedziałem się że nie długo po zakupie z salonu właściciel wymienił na większą.
8 ) Przednia osłona na tarczę ( żółta) bez uszkodzeń.
9) Przednie koło z tarczą hamulcową.
10) Przedni zacisk hamulcowy.
11) Kartery - złom, jeden karter pęknięty.
12) Prawy dekiel (wersja z rozrusznikiem) - wytarty częściowo napis Yamaha na deklu przez luzy na dźwigni hamulca. Wytarcie niegroźne.
13) Z części silnikowych będę miał ślizg łańcuszka rozrządu (mają próg) , przytartą pompę olejową( po rozebraniu w miejscu pracy głębsze rysy), wybierak sprzęgła? ( chodzi mi o tą dźwigienkę ze sprężyną w lewym karterze).
14) Mocowanie kierownicy do górnej półki (krótkie).
Nie podałem cen bo rozpatrzę każde propozycje od forumowiczów, oczywiście każdy zna ceny z allegro, jestem w stanie sprzedać taniej. Wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam!"
Więcej informacji pod nr. 665684328,
albo można pisać do mnie na PW, wtedy postaram się przekazać jak najszybciej
:
"Cześć, mam do sprzedania kilka części do Xt 600 Z Tenere z 88r.
1) Przednie zawieszenie( ma lekkie luzy w panewkach) lagi nie wytarte w miejscu pracy z uszczelniaczami. Półka górna, półka dolna.
2) Gumy Kariete ( żółte) w bardzo dobrym stanie bez pęknięć, przetarć czy przebarwień.
3) Wzmocnienie zawieszenia wraz z tulejkami plastikowymi ES.
4) Przedni błotnik (niebieski).
5) Tylni błotnik bez lampy.
6) Kolektory w bardzo dobrym stanie nie przeżarte.
7) Chłodnica oleju bardzo mało używana z informacji dowiedziałem się że nie długo po zakupie z salonu właściciel wymienił na większą.
8 ) Przednia osłona na tarczę ( żółta) bez uszkodzeń.
9) Przednie koło z tarczą hamulcową.
10) Przedni zacisk hamulcowy.
11) Kartery - złom, jeden karter pęknięty.
12) Prawy dekiel (wersja z rozrusznikiem) - wytarty częściowo napis Yamaha na deklu przez luzy na dźwigni hamulca. Wytarcie niegroźne.
13) Z części silnikowych będę miał ślizg łańcuszka rozrządu (mają próg) , przytartą pompę olejową( po rozebraniu w miejscu pracy głębsze rysy), wybierak sprzęgła? ( chodzi mi o tą dźwigienkę ze sprężyną w lewym karterze).
14) Mocowanie kierownicy do górnej półki (krótkie).
Nie podałem cen bo rozpatrzę każde propozycje od forumowiczów, oczywiście każdy zna ceny z allegro, jestem w stanie sprzedać taniej. Wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam!"
Więcej informacji pod nr. 665684328,
albo można pisać do mnie na PW, wtedy postaram się przekazać jak najszybciej

Komentarz