Witam, posiadam ST 750 94'. Poprzedniej zimy wymieniłem w niej wiele części na nowe. Min Łańcuszek rozrządu, filtry, świece, opony E-07, tylna tarcza Hamulcowa EBC + klocki NISSIN niebieskie + uszczelniacze tłoczków (yamaha) + bolczyki zacisków, wymienione łożysko dolne amorka, z przodu nowiutkie progresy i wszystkie uszczelniacze lag. Nowy ślizg łańcucha napędowego (yamaha) + rolki, gmole wypiaskowane i pomalowane proszkowo na czarno. Dołożyłem też stelaże pod 3 kufry na givi monokey. Napewno wymieniałem też inne duperele których nie pamiętam
Niestety wiosną 2012 przejechałem na tym może 500 km a może nawet nie i zmieliły się panewki, wał prawdopodobnie też jest uszkodzony. Resztę mogę sprzedać jak i ramę z papierami zarejestrowaną
I tak latam lżejszym sprzętem, więc nie chce już w nią pakować kasy.
PS szyba nowa MGG + oryginalna posysowana
PS motor narazie jest jeszcze u mechanika jak coś to muszę przywieźć i rozebrać części w bród będzie, z plastików to lekko popękana czacha i prawy bok z tego co pamiętam

PS szyba nowa MGG + oryginalna posysowana
PS motor narazie jest jeszcze u mechanika jak coś to muszę przywieźć i rozebrać części w bród będzie, z plastików to lekko popękana czacha i prawy bok z tego co pamiętam
Komentarz