Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Szyba MRA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Szyba MRA

Sprzedam szybę MRA - połamałem czachę i zmieniam na wersję rally ...
    Wysokość szyby 35 cm - bardzo dobrze funkcjonuje - ma inny kąt wygjęcia niż szyby "loster" i świetnie dobrze odchyla struge powietrza. Kiedy stawałem sie jej właścicielem dostałem beduina w gratisie - wiec nowy właściciel też dostanie beduina w gratisie

Tak wygląda na moto...

Cena - 100zł + wysyłka

Wstępnie rezerwuję.
    Masz jakieś inne zdjęcia?
    Nie zaczepia o nią kiera?

Komentarz

8zł mnie ten Beduin kosztował hehehheeh
      A szybę polecam

Tutaj kilka zdjęć
      Ostatnio edytowany przez Łojek; 396.
      Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
      Loud pipes save lives...
      https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

uuuuu.... 8 zeta ! no to przy moim przeliczniku wychodzi .... %*X#^$ = liter... damy radę
        dzięki za fotki

Dex - szyba nie koliduje z kierownicą nawet przy zamontowanych handbarach - jest "bardziej w pionie" niż szyba z "lostera" którą też miałem i właśnie ze względu na kolizję z handbarami próbowałem "stawiać" bardziej do pionu - skończyło się to pęknięciem w/w szyby - co ciekawe już po "wygięciu" w czasie studzenia. Postaram się cyknąć jakieś fotki i wrzucić ale dopiero w sobotę ...

Komentarz

Ok,
          To ja już jestem zdecydowany
          Reszta na PW

Komentarz

Pracuję...
          X