Cześć,
Ogołociłem moją ST ze wszystkich (moim zdaniem) zbędnych elementów i wątpię czy będę chciał wracać do oryginału. Także mam do sprzedania:
- Wszystkie plastiki, któryś jest klejony, nie pamiętam który, ale nie widać z zewnątrz. Niestety ST miała dwukrotnie zmieniany kolor przez poprzednich właścicieli, raczej niezbyt profesjonalnie... Teraz jest czarny, lekko nierówny itp.
- bagażnik, NADAL Z ORYGINALNĄ KLAPKĄ
i schowkiem na narzędzia, gratis mogę dorzucić kufer givi w średnim stanie,
- Nadal się zastanawiam nad osłoną silnika,
- zegary,
- kierunki,
- siodło obite na nowo przed sezonem 2012,
- tylna lampa,
- przednie lampy,
- błotniki,
- stelaż lampy, są ślady rudej,
- i coś tam się jeszcze pewnie znajdzie.
Wszystko jest w stanie wskazującym na używane, ale działające i nie popękane. Światła są w bardzo dobrym stanie.
Nie wiem ile za co chcę, dawajcie propozycje, a rozważę.
Mogę się zamienić na prędkościomierz okrągły od jakiejkolwiek Yamahy, metalowe błotniki, dość mocno podgiętą kierownicę itp, czekam na propozycje też.
Wszystko jest do zobaczenia i odebrania na Dolnym Mokotowie w Warszawie.
Jak by ktoś chciał żeby coś wysłać, to tylko kurier wchodzi w grę - nie bardzo mam czas ganiać na pocztę.
PZDR!
Ogołociłem moją ST ze wszystkich (moim zdaniem) zbędnych elementów i wątpię czy będę chciał wracać do oryginału. Także mam do sprzedania:
- Wszystkie plastiki, któryś jest klejony, nie pamiętam który, ale nie widać z zewnątrz. Niestety ST miała dwukrotnie zmieniany kolor przez poprzednich właścicieli, raczej niezbyt profesjonalnie... Teraz jest czarny, lekko nierówny itp.
- bagażnik, NADAL Z ORYGINALNĄ KLAPKĄ

- Nadal się zastanawiam nad osłoną silnika,
- zegary,
- kierunki,
- siodło obite na nowo przed sezonem 2012,
- tylna lampa,
- przednie lampy,
- błotniki,
- stelaż lampy, są ślady rudej,
- i coś tam się jeszcze pewnie znajdzie.
Wszystko jest w stanie wskazującym na używane, ale działające i nie popękane. Światła są w bardzo dobrym stanie.
Nie wiem ile za co chcę, dawajcie propozycje, a rozważę.
Mogę się zamienić na prędkościomierz okrągły od jakiejkolwiek Yamahy, metalowe błotniki, dość mocno podgiętą kierownicę itp, czekam na propozycje też.
Wszystko jest do zobaczenia i odebrania na Dolnym Mokotowie w Warszawie.
Jak by ktoś chciał żeby coś wysłać, to tylko kurier wchodzi w grę - nie bardzo mam czas ganiać na pocztę.
PZDR!
Komentarz