Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

[660]plastiki, bak , bagaznik,lampy,stekaz

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Prince Zobacz posta
    Dziwne rzeczy. Jakoś kilku wytwórców jest jednak zainteresowanych jeśli mieliby wzornik. A tu popatrz- nieopłacalne.. Może w w małych tenrekach sie nie łamią a w africach już tak
    BO czarnuchy to w większości banany a małą teresę kupują studenciaki za 3-4 tys i jeżdżą w koło komina.
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

niestety łamią się i pękają , przewoziłem i przy rozpakowywaniu wywrócił mi się na nadkole i czacha zaś do klejenia .

Komentarz

Nie wiem. W sumie to może wytłumaczę to tak co by niedaleko szukac. W tym temacie na czache sie ludzie rzucili zgodnie z przewidywaniami. Strzykwa sprzedał wszystko razem ze wzornikiem. W innym temacie w giełdzie złamana czacha poszła od reki zaraz po wystawieniu. Dalej nieopłacalne? Nie wiem co co pitolić smuty ze sie nie opłaca. Mi sie opłaca bo sam potrzebuję. Zrobię sobie- Forma będzie to juz żaden problem wykonać kilka kolejnych. Niesamowita jest ta pogardliwa maniera tych co mają rynkowo droższe motocykle lub gadżety do tych co mają tańsze. Przecież piszący w ten sposób wychodzi na buraka na BMW

Komentarz

rezerwacja odwołana, na handel jest:
          bak z kranikem
          p. błotnik
          tlumik
          nadkole tył z lampą
          bagaznik z klapką
          stelaz z plytą pod kufer
          plastiki bez jednego, widać na pierwszym foto, prawy "trójkąt"
          wyp. zegarów
          oslona tarczy
          lusterko
          zegary
          stelaz czachy (bez lampy przedniej)
          najlepiej wszystko razem, powiecmy za 700pln, i odbiór osobisty bo plastiki słabo znoszą wysylki

Komentarz

Jeżeli dobrze rozumie to czasza jest nadal do sprzedania ? Jak tak to ja rezerwuje

Komentarz

Rozumię że bagaznik jest do wzięcia. Rezerwuję. Za ile?

Komentarz

Sprawa załatwiona proszę o zamknięcie tematu.

Komentarz

Pewnie się spóżniłem, ale czy bak jest do wzięcia ?

Komentarz

Zamieszczone przez parsley Zobacz posta
                    Sprawa załatwiona proszę o zamknięcie tematu.
                    temat do zamknięcia, targ dobity

Komentarz

Pracuję...
                    X