Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Trochę gratów...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

To mnie uspokoiłeś , czekam z niecierpliwością na dalsze perypetie dźwigni . Może wyjść z tego całkiem ciekawa historia
    sigpic "...viva la pasion del enduro..."

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
      Na siedzenie na razie pierwszy był michael... cena 80zł
      odrezerwowuje

Komentarz

Hej, widzę że masz jeszcze półki widelca, jestem zainteresowany tylko dolną, pogoniłbyś tak? W razie czego ile krzyczysz?

A, pod warunkiem że gwinty, gdzie przykręcony jest trójnik przewodów hamulcowych, są OK. W moim jednym pozostał gwint śruby, a łeb został w kluczu...

PZDR!

Komentarz

Wszystko jest do pogonienia tylko nie chce mi sie albo nie mam czasu rozkręcać idealnie by bylo jakby ktos wpadl i sobie zabral co mu trzeba i na takiego kogos czekam, jak sie nie doczekam to w kwietniu moze cos rozkrece
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Sam stelaż pod chłodnice znajdziesz?

Komentarz

rure cieczy chłądzącej która wchodzi w pokrywe zaworów bedziesz miał?

Komentarz

Stelaż chłodnicy ? o co dokładnie chodzi ? mam całą chlodnice z kratką i przewodami... rure mam tylko nie wiem w jakim stanie, zobacze i dam znac...
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Rurke mam, wyglada ok
                  Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Witam .
                    Czekam na dalsze odcinki opery mydlanej pt. " Moda na dźwignie "
                    sigpic "...viva la pasion del enduro..."

Komentarz

W sprawie rurki poszła PW.

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                        Stelaż chłodnicy ? o co dokładnie chodzi ? mam całą chlodnice z kratką i przewodami... rure mam tylko nie wiem w jakim stanie, zobacze i dam znac...
                        hmm trudno wytłumaczyć zwłaszcza, że moto stoi u mechanika, poprostu mocowanie chłodnicy do ramy, mechanik twierdzi, że chłodnica powinna być na stelażu, który to dopiero kreci sie do ramy, bo akurat w moim sprzęci chłodnica wisi na samych przewodach. Aha no i jeszcze czy znajdziesz może obudowe termostatu z wlewem ? IMG_0684.jpg to jest ,,to coś" posklejane
                        Ostatnio edytowany przez mateuszM; 2953.

Komentarz

Zamieszczone przez mateuszM Zobacz posta
                          hmm trudno wytłumaczyć zwłaszcza, że moto stoi u mechanika, poprostu mocowanie chłodnicy do ramy, mechanik twierdzi, że chłodnica powinna być na stelażu, który to dopiero kreci sie do ramy, bo akurat w moim sprzęci chłodnica wisi na samych przewodach. Aha no i jeszcze czy znajdziesz może obudowe termostatu z wlewem ? [ATTACH=CONFIG]13711[/ATTACH] to jest ,,to coś" posklejane
                          Chłodnica ma 3 punkty mocowania - na górze 2 sróbki przechodzące przez "uszy" na stałe przynitowane do chłodnicy-przykręcane do kołysek i na dole kołek gumowy który ją stabilizuje. Wygląda na to ze Twoja tereska jakiegoś lepszego "dzwona" zaliczyła i zapewne stąd te mocowania w technologii rally .... trytkowej. Jako takiego stelaża chłodnica - nie ma!
                          Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Czeczen, pomyliłeś górę z dołem

Na górze jest "elastyczne" mocowanie czyi gumowy korek wchodzący w obejmę ramy, a na dole uszy na kołyskach, do których przykręca się chłodnicę (poprzez el. gumowe).
                            --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
                              Czeczen, pomyliłeś górę z dołem

Zgadza się sam nie wiem dlaczego ....?

Komentarz

Ciekawe, czy po Twojej diagnozie mateuszM stresa załapał

Komentarz

Pracuję...
                                X