Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Xtz 750 cena 4,000

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Xtz 750 cena 4,000

DSCF0439.jpgDSCF0440.jpgDSCF0441.jpgDSCF0442.jpgDSCF0443.jpgDSCF0444.jpgDSCF0445.jpgDSCF0446.jpgDSCF0447.jpgDSCF0448.jpgDSCF0449.jpgDSCF0450.jpgDSCF0451.jpgDSCF0452.jpgDSCF0453.jpgDSCF0454.jpgDSCF0456.jpgxtz Z (5) (2).jpgxtz Z (8).jpgxtz Z (11).jpg

motocykl z Francji
    Po zakupie w pełni sprawny,mankamety jakie mial to brzydki lakier ktos sprejem malowal i byl matowy,siedzenie posklejane,kierunki do bani,

w pl
    dostał nawy lakier,na naklejki brakło czasu,kierunki, siedzenie, akumulator, świece,

motocykl jeździ prosto nie składany z 3,tarcze klocki bardzo dobre bez rantów, lądowanie ok,silnik jak i pompa sucha, tłumik cichy
    motocykl nie jest nowy,ma ponad 70 tys na pewno trzeba mu zrobić płyny,i jakieś opony,

w miarę możliwości mogę wykonać foto kto jakie chce w granicach rozsadko,
    cena 4,000
    motocykl na ta chwile tylko na forum

- - - Zaktualizowano - - -

zdjecia zaraz po zakupie i obecnie

a ma ubytek plastiku kolo licznika na foto widac,

- - - Zaktualizowano - - -

tele 516375247
    Pszczyna Åšlaskie

Te motory wszystkie tak na śniegu pod chmurką trzymasz?

Komentarz

w tym tygodniu stały na dworze pod kondonami na warsztacie nie było miejsca,dzisiaj trochę słońca było to je poodkrywałem,w tamtym tygodniu je wy ciagnolem nie spodziewałem sie śniegu he he,

Komentarz

Hej!
        A nie sprzedałbyś mi osłonki na kolektory?

Komentarz

Sam jej sie trochę naszukałem,bo wcześniej nie miała,

Komentarz

jak bym miał trochę miejsca pod domem to bym ją brał i nawet bym się nie zastanawiał.
            Im GORZEJ tym LEPIEJ.
            Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

oddam za 3,300 zł

Komentarz

xtz ma nowego wlasciciela temat do zamkniecia

Komentarz

PracujÄ™...
                X