Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

[S] wydech Micron 350zł

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[S] wydech Micron 350zł

Jak w tytule wydech Micron za 350 zł (+ ewentualna wysyłka) z rurą przyłaczeniową ( nie wiem jak to fachowo nazwać), jak dla mnie jest on za głośny. Bez db killera ale mozna w razie czego dorobić,

2013-04-14 15.54.06.jpg2013-04-14 15.54.19.jpg

Ten wydech nadal aktualny ? Jesli tak too jak z cena ?

Komentarz

aktualny, w związku z tym, że ostatnio zainwestowalem i wymieniłem środek cena nie podlega zmianie no chyba, że sama puszka bez tej rury przyłączeniowej to powiedzmy 280zł

Komentarz

rezerwuję wstępnie
        sigpic

Komentarz

Chcialbym kupic tak,abym mogl go po kupieniu podlaczyc pod moj standardowy wydech.Podaj mi dobra cene w przesylka , to dogadamy sie :-) I nie chodzi mi o bezcen , tylko powiedzmy np 300 zl ?
          ps
          kolega mnie wyprzedzil :-)
          Ostatnio edytowany przez Ajej; 3254.

Komentarz

nieaktualne

Komentarz

Pracuję...
            X