Info producenta:
Rozmiar M, na mnie był delikatnie przy duży, także na wzrost ok 170-172cm, w pasie na około 87-92cm (regulowane ściągaczami)max 95cm, powyżej tego nie ma co nawet mierzyć.
Stan oceniam na bardzo dobry. Ślady użytkowania na rzepach, materiał bez przetarć czy innych wad.
Całość doskonale przygotowana dla podróżników:
- idealna na zimę ( wpinany wysoki kołnierz podszyty miękkim, przyjemnym w dotyku i ciepłym polarem, całość ciepła, szczelna, nie twardnieje na mrozie),
- super na letnie eskapady (super wentylacja)
- na jesienną słotę - w deszczu radzi sobie świetnie, nawet przez 800-950km pod warunkiem... czytaj wady w linku poniżej.
Całość doskonale przygotowana dla podróżników: idealna na zimę ( ciepła, szczelna, nie twardnieje na mrozie), na ciepłe warunki (super wentylacja). Daje radę w deszczu (po 800-950km) pod warunkiem... czytaj wady w linku poniżej.
Duże,wygodne kieszenie, mieszczą spokojnie aparat wielkości FujiX10 (nie mały).
Moja opinia:
Sprzedaję bo na następny wyjazd mam zagwarantowane nowe wdzianko.
Zdjęcia poglądowe:

Wymiary spodni:
nogawka wewnątrz (czyli od kroku, po szwie do końca nogawki) : 74cm
nogawka na zewnątrz (od pasa do końca nogawki) : 101cm
pas na jeźdźca w przedziale od 88 do 95cm, jak schudłem do 87cm to trochę spadały więc osobom chudszym nie polecam, chyba, że z szelkami
Wymiary kurtki:
szerokość dołu, regulowana od 60 do 70cm a pewnie i mocniej.
szerokość na wysokości pach/klatki: 53cm
rękaw ( pacha-koniec rekawa ): 54cm,
rękaw (bark - koniec rękawa): 68cm
kołnierz-bark: 26cm
Model z Cordury, nowy za 2180zł.
Cena: 1200zł , wysyłka kurierem w cenie.
Rozmiar M, na mnie był delikatnie przy duży, także na wzrost ok 170-172cm, w pasie na około 87-92cm (regulowane ściągaczami)max 95cm, powyżej tego nie ma co nawet mierzyć.
Stan oceniam na bardzo dobry. Ślady użytkowania na rzepach, materiał bez przetarć czy innych wad.
Całość doskonale przygotowana dla podróżników:
- idealna na zimę ( wpinany wysoki kołnierz podszyty miękkim, przyjemnym w dotyku i ciepłym polarem, całość ciepła, szczelna, nie twardnieje na mrozie),
- super na letnie eskapady (super wentylacja)
- na jesienną słotę - w deszczu radzi sobie świetnie, nawet przez 800-950km pod warunkiem... czytaj wady w linku poniżej.
Całość doskonale przygotowana dla podróżników: idealna na zimę ( ciepła, szczelna, nie twardnieje na mrozie), na ciepłe warunki (super wentylacja). Daje radę w deszczu (po 800-950km) pod warunkiem... czytaj wady w linku poniżej.
Duże,wygodne kieszenie, mieszczą spokojnie aparat wielkości FujiX10 (nie mały).
Moja opinia:
Sprzedaję bo na następny wyjazd mam zagwarantowane nowe wdzianko.
Zdjęcia poglądowe:

Wymiary spodni:
nogawka wewnątrz (czyli od kroku, po szwie do końca nogawki) : 74cm
nogawka na zewnątrz (od pasa do końca nogawki) : 101cm
pas na jeźdźca w przedziale od 88 do 95cm, jak schudłem do 87cm to trochę spadały więc osobom chudszym nie polecam, chyba, że z szelkami

Wymiary kurtki:
szerokość dołu, regulowana od 60 do 70cm a pewnie i mocniej.
szerokość na wysokości pach/klatki: 53cm
rękaw ( pacha-koniec rekawa ): 54cm,
rękaw (bark - koniec rękawa): 68cm
kołnierz-bark: 26cm
Model z Cordury, nowy za 2180zł.
Cena: 1200zł , wysyłka kurierem w cenie.
Komentarz