Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Sprzedam XTZ 750 1993 asfaltowa bardzo dobry stan
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Polecam motocykl. Miałem przyjemność oglądać go w grudniu, gdy kupowałem od Mody'ego 660. Na żywo prezentuje się dużo lepiej. Mody, tydzień temu wróciłeś nim z Albanii? Może strzelisz jakiś opis w relacjachsigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
-
Muszę się trochę "pozbierać" po urlopie, i coś napisze, film się będzie też montował więc zarzucę również.
IMG-20130426-01490.jpgsigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaJeśli mowa o naklejkach xtzclub to byłbym chętny.sigpic
Komentarz
-
Jeżeli o mnie chodzi to mam coś koło 10 jak dobrze pamiętam. Wysyłać, nie wysyłam - można se odebrać w Wawie bądź w Lublinie. Napiszcie na priwa to podam nr tel i się zgadamy. CuoreSportivo jak nie chce Ci się kajtnąć do Wawki bądź stolicy polskiej wsi to musisz uderzyć do modiego. Najszybciej pewnie na priva będzie bo to zajęty człowiek jest.
Używaj świata, póki służą lata.
Komentarz
Komentarz