Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Torba/wałek LEOSHI 50L

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Torba/wałek LEOSHI 50L

Jeśli byli by chętni to...

Produkt jest mi świetnie znany, torba przejechała ze mną ostatnią wyprawę do Afryki (www.wagadugu2012.pl) i nie tylko.

Zalety:
    + gruby, wzbudzający zaufanie materiał - brak przetarć od ekspanderów czy elementów motocykla ( co zdarzyło się u mnie w przypadku np. worków Crosso serii DRY )
    + 100% wodoszczelności
    + duży, rolowany otwór ułatwiający zapakowanie torby
    + liczne paski kompresyjne
    + możliwość wykorzystania nie tylko na motocyklu, spokojnie może służyć jako torba podróżna do auta itp.
    + odblaskowa grafika (trójką ostrzegawczy) zwiększająca nasze bezpieczeństwo w przypadku awarii motocykla ( torbę ustawiamy wtedy zamiast trójkąta ostrzegawczego! )
    +trwała grafika/nadruk

Wady:
    - zbyt krótkie paski kompresyjne sprawiają, że ciężko jest dobrze ścisnąć nie do końca wyładowaną torbę ( wypełnioną od ok. 50% w dół )

Kilka zdjęć :

- długość wewnątrz to dokładnie 60cm, otwór załadunkowy na całej długości torby.

- obwód około 107cm

- szerokość na dole (płaskie dno) ok 32cm

- wysokość :

czyli 17-18cm do miejsca gdzie się zwęża, a wysokość całkowita ok 30cm.

Ja pakuję tam 3osobowy namiot z dużym przedsionkiem, dwa śpiwory, dwie maty do spania oraz kuchenkę z 2L garnkiem i naczyniami.
    lub pełen kpl potrzebnych mi rzeczy na wyjazd solo na kilka dni: mały namiot, mata, śpiwór, ciuchy cywilne łącznie z obuwiem, kosmetyczka, apteczka, kuchenka na gaz z garnkiem, membrany, ciepłe rękawiczki, zapasowa bielizna termo.

Zapraszam, właśnie kompletuję nowe zamówienie.

Teraz najważniejsze, czyli to co Was interesuje za pewne najbardziej (poza jakością oczywiście).
    Cena: 149zł
    Wysyłka kurierem: 16zł, innej opcji nie przewiduję, wybaczcie.
    Przesyłki można łączyć grupowo, koszt wysyłki pozostaje ten sam ale w tym wypadku mam do Was prośbę również o jeden zbiorczy przelew.

Kontakt najszybciej przez z_namiotem@przezswiat.eu lub PW.
    http://www.przezswiat.eu

https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu
Pracuję...
X