Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Xtz 750 '89 3500 pln

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Xtz 750 '89 3500 pln

coś się kończy, coś się zaczyna

Sprzedam XTZ 750 którą kupiłem w 2010 we Wrocławiu (sprowadzona z włoch)

nakulałem nią jakieś 20k km teraz ma ok 73 000

zdjęcie
    2012-10-29 08.06.44.jpg

Motocykl użytkowany zgodnie z przeznaczeniem, tak jak tu

ale głównie ostatnio jeździłem nim do roboty i po autostradzie

stan
    lagi zrobione (uszczelniacze + olej) wczesnym latem 2012 roku (niestety nowe osłony kompletnie się rozlazły widać na zdjęciu)
    łańcuszek rozrządu wymieniony późnym latem 2012, przed wyjazdem do Monachium

wizualnie... owiewki słabo, kanapa raczej tez do wymiany
    poci się uszczelka pod kapą zaworów
    technicznie... zabrałem motocykl do Monachium ze sobą, stale go użytkuję, przyjadę nim do Polski w początku czerwca, więc "raczej" na chodzie

ficzery:
    gnizado zapaniczki
    stalowy oplot (przednie hamulce naprawde się poprawiły)
    napęd niedawno zmieniany tak z 70% bym mu dał
    gmole od Pawła z tego forum
    nowa alu kiera renthala - robi robote i podnosi manetki tak, że dobrze się na nim stoi (mam 185 cm)
    żelowy aku landporta (włożyłem max co zmieściło się w tą puszkę, nie do zajechania)
    tłumik marvinga, nie jest zbyt głośny, ale brzmi fajniej niż standard

cena 3800 do negocjacji, szczególnie gdy w dobre ręce
    osobno oferuję kufer givi z mocowaniami i płytą (preferencyjna cena dla nabywcy xtzety)

najlepszy kontakt: wodor69 na skajpie albo wodorw na gmail.com albo tutaj, jak ktoś wyrazi zainteresowanie to szybko zrobie dokładne i aktualne fotki, moze nawet wideo.

w czerwcu będę na pewno w Poznaniu i w Łodzi
    Ostatnio edytowany przez wodor; 320.

No to daj kolego jakieś lepsze fotki .
    Może pogadamy.

Komentarz

Zamieszczone przez tutek Zobacz posta
      No to daj kolego jakieś lepsze fotki .
      Może pogadamy.
      Albo pada, albo ciemno, albo mnie nie ma i tak od 3 dni.
      Jutro wrzuce dobre zdjecia.

Komentarz

Witam,
        obecnie katuję DR 350 i marzy mi się spróbować okiełznać w terenie "dakarową legendę" szukam materiału do pracy i jazdy - czyli na chodzie i do powolnej odbudowy. Ponieważ to ma być zaczątek enduro-kolekcji priorytetem oprócz walorów jest również cena... Bardzo chętnie zobaczę więcej zdjęć i poznam Twoje zdanie na temat "dobrych rąk", w które chcesz oddać moto.

Komentarz

Pracuję...
        X