Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

ST cała na części

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
    Dostałeś Wojtek czy nadal czekasz? Ja nawet odpowiedzi na PW nie mogę się doczekać....
    Ani odpowiedzi, ani wysłanej śrubki. Rezygnuję, choć pewnie nie ma z czego...

Kolego - szanuję Twoje plany wyprawowe i podziwiam. Ale tu kręcisz. Mówisz, że wysłałeś (po tygodniach ponagleń), nie odpisujesz na posty mimo, że się logowałeś, a na inne odpisywałeś.

Komentarz

Sorry wysłałem śruby już dawno temu, w kopercie bąbelkowej bez pobrania, nie odpisałem od razu bo byłem przekonany że dojdą, sorry za kłopot, jak będziesz miał jakieś zapotrzebowanie to pisz ja wyślę priorytetem bez kasy jako rekompensatę za czekanie, miałem ostatnio obsuwę z wysłaniem zaległych zamówień, nawet dosyć długie ale wszystkie zaległości zostały wysłane w tym tygodniu.
      sigpic

Komentarz

IMG-20131127-02529.jpgIMG-20131127-02530.jpg

dwie tarcze hamulcowe przód NG bez ranta 4mm grubości
        cena 180zł
        sigpic

Komentarz

Hej na gmole czekałem ze 2 tygodnie i sie doczekałem dzieki Mody pozdr

Komentarz

Zamieszczone przez mody Zobacz posta
            Sorry wysłałem śruby już dawno temu, w kopercie bąbelkowej bez pobrania, nie odpisałem od razu bo byłem przekonany że dojdą, sorry za kłopot, jak będziesz miał jakieś zapotrzebowanie to pisz ja wyślę priorytetem bez kasy jako rekompensatę za czekanie, miałem ostatnio obsuwę z wysłaniem zaległych zamówień, nawet dosyć długie ale wszystkie zaległości zostały wysłane w tym tygodniu.
            Dobra - poddaję się. Rezygnuję. Wysyłałem Tobie priv ze wszystkimi danymi. Jak nie było - tak nie ma.

Komentarz

Zamieszczone przez DenisBrest Zobacz posta
              Witam.
              A czy masz te drobiazgi?
              [ATTACH=CONFIG]16626[/ATTACH]
              Te elementy dorób sobie nowe, rysunki są tutaj: http://wiki.xtzclub.pl/xtz/wiki/doku.php/how-to:rysunki
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                Te elementy dorób sobie nowe, rysunki są tutaj: http://wiki.xtzclub.pl/xtz/wiki/doku.php/how-to:rysunki
                Ok, moze tak jest lepiej - poszukam majstra. Pozdrawiam.

Komentarz

I czy masz moze te plyty, co w kazdym zacisku hamulcowym staja (potrzebne 2 przednie i 1 tylna)?
                  ПЛАСТИНЫ ТОРМО&#10.jpg

Komentarz

Zamieszczone przez DenisBrest Zobacz posta
                    I czy masz moze te plyty, co w kazdym zacisku hamulcowym staja (potrzebne 2 przednie i 1 tylna)?
                    [ATTACH=CONFIG]16631[/ATTACH]
                    To nie płyta tylko blaszka spręzynująca, wystarczy ją wyjąć ładnie umyć i podoginać gdzie trzeba i będzie ok.
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                      To nie płyta tylko blaszka spręzynująca, wystarczy ją wyjąć ładnie umyć i podoginać gdzie trzeba i będzie ok.
                      no tak, blaszka (nie znalazlem odpowiadniego slowa)) poprostu ich nie mam, wcale(..
                      dla tego szukam, moze ma ktos?

Komentarz

A znalazł by się przedni błotnik lub szyba ???

Komentarz

sprzedam w całości to co widać na zdjęciach, odbiór osobisty

IMG_20140605_191040.jpg
                          sigpic

Komentarz

Mody a koło 21" masz?
                            Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

powinno być ale muszę zerknąć w jakiej kondycji, napiszę jutro
                              sigpic

Komentarz

Pracuję...
                              X