Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Mam kilka części do sprzedania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Cześć

masz może koło przednie bez tarcz?

Komentarz

Witam niestety koła nie mam

Komentarz

handbary białe sprzedane... CZĘŚCI SĄ TYLKO PISAĆ !!!!

Komentarz

Masz moze jeszcze wlacznik start stop (stary top). W jakim on jest stanie i jaka cena.

Komentarz

wiadomość poszła na priv

Komentarz

ja rezerwuje te stelaże pod licznik i czachę i może się zdecyduje na licznik zajadę do ciebie w sobotę bo się wybieram to zobaczę co jeszcze.Tel już działa?

Komentarz

WITAM

tak tel juz działa były spore problemy z zasięgiem nie było kilka dni. Zapraszam jestem cały czas w Gozdnicy

Komentarz

Mam pytanie czy zębatka do xtz 750 jest jeszcze aktualna i czy jest w komplecie z piastą jeśli tak to czy gniazdo łożyska nie jest wyrobione i dlaczego zębatka ma 48 zębów

Komentarz

Witam Tak jest nadal aktualna i moze być w komplecie z piastą gniazdo nie jest wyrobione a ma 48 zębów bo jakiś "włoch" tak sobie wymyślił ja na niej nie latałem a zębatka jest nowa

Komentarz

Witam ja ponownie w sprawie zębatki jeśli jest tak jam piszesz, że zębatka zdrowa i gniazdo nie wybite to byłbym zainteresowany.
                      Pytanie jest tylko czy coś spuścisz z tej stówki - na wysyłkę?
                      Pytanie nr 2 widziałem u ciebie tarczę hamulcową tył - czy jest na sprzedaż, ile za tarcze, ile ma mm?

Komentarz

za 100 to mogę wysłać samą zębatkę a tarcza jest w komlpecie z kołem

Komentarz

Sporo części nadal aktualnych !!!!

Komentarz

Jest do sprzedania silnik na części oraz drugi cały

Komentarz

W jakim stanie ten "cały" silnik?
                              Do odpalenia, czy raczej do remontu?

Komentarz

jest do odpalenia jedyny minus tego silnika to brak II biegu tzn wyskakuje i wymiana tarcz sprzegłowych

Komentarz

Pracuję...
                                X