Sprzedaje swojÄ… XT660Z z 2009.
17 z 20 (przebieg na dzień dzisiejszy to 20492km) tysięcy na liczniku zrobiłem sam. Motocykl jest w 100% sprawny.
W tej chwili ma założone opony MT-21 których zostało jeszcze z 30 procent.
Kupiony w polskim salonie. Pełna dokumentacja.
Motocykl serwisowany tylko w Yamaha Poland Position i co ważniejsze w Stajni Motocyklowej (www.stajniamotocyklowa.pl). Każdy serwis i przegląd rzetelnie i w terminie zrobiony i udokumentowany. Elementy i płyny eksploatacyjne najwyższych gatunków.
Z dodatków:
-Płyta aluminiowa pod silnikiem Yamaha
-Gmole Givi
-Gmole Touratech chroniÄ…ce pompe wody i dekle silnika
-Centralna Stopka
-Bagażnik Touratech
-Handbary Yamaha
-Napęd Sunstar/DID
Na ostatnim zdjęciu widać ubytek lakieru. Nic to poważnego. Nie chciałem tego lakierować bo tym bardziej było by widać. Bak zrobiony jest z jakiegoś tworzywa dzięki czemu lakier jest miękki, i aby zapobiec rysowaniu okleiłem taśmą, a jak zrywałem taśmę to zerwałem więcej niż chciałem (w jednym miejscu).
Ani grama fotoszopa. Zdjęcia prosto z aparatu. 28.11.2013
Andrzej Niski
509 945 727
andrzejniski@o2.pl
17 z 20 (przebieg na dzień dzisiejszy to 20492km) tysięcy na liczniku zrobiłem sam. Motocykl jest w 100% sprawny.
W tej chwili ma założone opony MT-21 których zostało jeszcze z 30 procent.
Kupiony w polskim salonie. Pełna dokumentacja.
Motocykl serwisowany tylko w Yamaha Poland Position i co ważniejsze w Stajni Motocyklowej (www.stajniamotocyklowa.pl). Każdy serwis i przegląd rzetelnie i w terminie zrobiony i udokumentowany. Elementy i płyny eksploatacyjne najwyższych gatunków.
Z dodatków:
-Płyta aluminiowa pod silnikiem Yamaha
-Gmole Givi
-Gmole Touratech chroniÄ…ce pompe wody i dekle silnika
-Centralna Stopka
-Bagażnik Touratech
-Handbary Yamaha
-Napęd Sunstar/DID
Na ostatnim zdjęciu widać ubytek lakieru. Nic to poważnego. Nie chciałem tego lakierować bo tym bardziej było by widać. Bak zrobiony jest z jakiegoś tworzywa dzięki czemu lakier jest miękki, i aby zapobiec rysowaniu okleiłem taśmą, a jak zrywałem taśmę to zerwałem więcej niż chciałem (w jednym miejscu).
Ani grama fotoszopa. Zdjęcia prosto z aparatu. 28.11.2013
Andrzej Niski
509 945 727
andrzejniski@o2.pl
Komentarz