Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam około 150 sztuk nowych szyb do kasku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Sprzedam około 150 sztuk nowych szyb do kasku

Witam

Tak jak w temacie. Mam dwa duże kartony oryginalnie zapakowanych szyb do kasków + pół innego kartonu gratów również do kasków (noski, podbródki, zawiasy...). Nie przeglądałem jeszcze wszystkich ale większość to firmy vemar i bieffe ale trafiłem również na schubertha, agv, lazer, airoh . . . no dużo tego jest. Dostałem to jak targowałem cenę motocykla z handlarzem. Ceny za bardzo nie spuścił ale dodał szybki

Wystawiłem wczoraj trzy aukcje więc można zobaczyć jak to wygląda. Oddam całość za powiedzmy 6zł/sztuka. Dajcie znać jak by ktoś był zainteresowany całością lub konkretną sztuką bo nie mam gdzie tego trzymać

A masz może do C3 - Schuberth?

Komentarz

Masz coś do Airoha S4?

Komentarz

masz tam cos do Nolana? (N104)
        Pzdr!
        prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

albo do shoei xr 1000 ?

Komentarz

albo do shoei qwest?
            Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
            Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

albo Shoei hornet ?
              hominis est errare, insipientis in errore perseverare
              Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

A może Caberg Rhyno?
                Te sama szybka była w kilku Cabergach.

Komentarz

wojtekk: z schubertha mam tylko tą J1 ale jeszcze poszukam

Kornik: Airoha znalazłem AM1, i jakieś dwie inne na których nie ma modelu :/

qpcio: Nolana mam N31 i pinlocka do N81, N81E, N100, N100E, X1001, X1001E

klakierowy: znalazłem dwie ale zostawiam sobie

ofca234 i erwinw: chyba nie będzie

Tomur: Caberga nie znalazłem

Tak na szybko zidentyfikowałem: Arai L-type, Lazer LSP01, agv gp1, kilka scorpionów, Nitro ws-18. Zrobiłem porządek z Vemarami, wszystkie mam ułożone modelami. Zostały mi jeszcze dwa kartony więc może znajdą się te z postów powyżej.

Komentarz

blazej252 skoro piszesz że obrodziło szukam do AGV longway I szybki oraz spinek może coś znajdziesz

Komentarz

Cze
                      Potrzebuje do shuberta S1 albo R1. Do acerbisa active i Nolana N100E. Do tego ostatniego widzę, że masz. Możesz zrobić zdjęcie?

Komentarz

ile za agv gp1?

Komentarz

kupiłbym szybkę do Airoh tiger

Komentarz

Panowie spokojnie. Jestem w trakcie robienia listy wszystkich szybek jakie mam, wstawię ją tu i będzie wiadomo na czym stoimy.

Komentarz

Ja byłbym chętny na jakiegoś pinlocka. Czy one są w zestawie z "pinami"? Chcę dopasować do kasku w którym one nie występowały.
                              hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                              Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Pracuję...
                              X