Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Oponki Metzeler Tourance przód / tył

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660Z] Oponki Metzeler Tourance przód / tył

Sprzedam dwie oponki Metzeler Tourance:

Przód 90 / 90-21 M/C

Tył 130 / 80-17 M/C 65S

Oponki mam już 2 lata od nowości. Przejechałem na nich jakieś 5 kkm. Używane naprzemiennie z innym kompletem. Były założone na motocyklu wyprodukowanym w 2011 r. kupionym w 2012 r w salonie. Data produkcji chyba 2010(Brazylia) jeżeli dobrze odczytuję kody na oponach. Jak ktoś będzie zainteresowany zapraszam na priv. Podeślę więcej zdjęć. No i oczywiście cena do uzgodnienia. Wywoławcza 400 zł komplet
    Ostatnio edytowany przez mazzi; 2613.

zasada działu GIEŁDA - CENA!!!
    pomijam fakt, że okreslenie stanu na Twoim miejscu bym edytował... ale to twoja brocha
    Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Od razu negat. Jak już zacząłeś to się wypowiedz na ten temat. Tylko konstruktywne uwagi. Co do ceny racja pośpieszyłem się. Już Wrzuciłem

Komentarz

Noo ja też sie pospieszylem, przepraszam, ty wystawiasz, sam określasz. Ale pytanko: przod ma 2 mm?

Sent from my RM-825_eu_poland_261 using Tapatalk

Komentarz

co do stanu tych opona to sie nie wypowiem a co do ceny to już wogole....

"Po tym co tu zobaczyłem niewiem czy chciałbym ubić z Tobą muche w kiblu."
          cyt: Chłopaki nie płaczą - Cezary Pazura

Komentarz

Przód 4 mm. Tył: 6mm. Nie jestem idiotą żeby taki badziew wystawiać tym bardziej na forum. Chore klimaty.

- - - Zaktualizowano - - -

Proszę administratora o usunięcie tematu.

Szkoda pary.......

Komentarz

Pracuję...
            X