Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Wiosenne porządki ! sprzęt turystyczny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Wiosenne porządki ! sprzęt turystyczny

Sprzedam:

Kieszenie Crosso z sakw Ekspert Big- Używane, lekko tylko przybrudzone, stan bdb. Cena 60zł za 2szt.

Plecak JanySport PT75, Plecak jak nowy z drobnym felerem-dwie klamry pęknięte (to wada tych plecaków). Byłem z nim tylko raz w bieszczadach i ze 2 przeprowadzki przeżył. Cena 320zł

Bivi bag/pokrowiec na śpiwór-stan bdb, cena 70zł

Namiot jednopowłokowy, jedno lub półtora osobowy, wysokość ok.80cm, szerokość ok. 100cm (oczywiście wymiary w szczycie namiotu), bardzo lekki i mały po spakowaniu, ma drobną wadę-przetarł się parciany pasek trzymający główny pałąk stelaża w szczycie namiotu-naprawa będzie banalnie prosta-wystarczy zszyć lub doszyć dla wzmocnienia jakiś inny kawałek paska, cena 50zł

tu po lewej namiot złożony przy butelce 1,5l dla zobrazowania jego wielkości

Materac dmuchany z wbudowaną pompką-nowy, sprzedaję ten w czarnej foli, nigdy nie rozpakowany, ten na wzór jest nie napompowany bo brak czasu był. Kupiłem 2 ale jeden mi niepotrzebny. Materace ponoć powystawowe-ten który otworzyłem nie ma żadnych śladów użytkowania. Cena 65zł

Wszystkie ceny podane wraz z wysyłką Pocztą Polską. W razie pytań kontakt do mnie tel: 788 osiemset piętnaście 003. Możliwy odbiór osobisty w Dęblinie-wtedy cena niższa o koszt przesyłki.

Gdyby ktoś chciał, to do któregoś z zakupów mogę dorzucić gratis nową kuchenkę spirytusową:

hominis est errare, insipientis in errore perseverare
    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

kieszenie rezerwuję... szczegóły obgadamy u mnie przy wódce ...

Komentarz

Kieszenie sprzedane.
      Namiot, bivi bag, kuchenka-sprzedane!
      Ostatnio edytowany przez erwinw; 32.
      Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Jakby namiot się zdezaktualizował to jestem na liście rezerwowej, ok ?
        sigpic

Komentarz

Namiot już pojechał do nowego właściciela.

Komentarz

Jaka prędkość, ledwo przeczytałem a już sprzedane.. ;d
            Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
            Adwenczur Klab FB
            Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Promocja tylko do jutra:

Plecak- 220zł, przesyłka gratis

Materac-45zł, Przesyłka gratis

Komentarz

Wstępnie rezerwuję materac info poszło na PW

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                  Wstępnie rezerwuję materac info poszło na PW
                  chyba sie spóźniłeś...ja zarezerwowałem wczesniej hehe)

Komentarz

No cóż bywa, następnym razem ja będę pierwszy

Komentarz

Pracuję...
                    X