Po porządkach mam parę gratów do sprzedania.
Obowiązuje kolejność kto pierwszy zadzwoni - zaklepie
Do cen trzeba doliczyć przesyłkę, chętnie odbiór osobisty, Saska Kępa lub Bemowo
Więcej zdjęć : https://plus.google.com/u/0/photos/1...79265231125553
Kontakt 511 171 125 lub enduro904@gmail.com
1. Stelaż bagażnika ( uszkodzone mocowania do chlapacza, drutowane płaskownikiem, działało jeździło) 25 zł

2. Błotnik przód ( uszkodzony jeden otwór na śrubę, delikatne pękniecie od środka, jeździło trzymał się) 40 zł

3. Kołyska lewa + prawa gratis ( musiałem kupić komplet jak wymieniałem prawą ) 50 zł

4. Gmole Five Stars ( na prawej stronie miałem szlifa, prawy jest do ewentualnego pod prostowania,jeździło działało, delikatnie prężył przy zdejmowaniu ) 150 zł

5. Osłony tarcz ( po dokładnym przyjrzeniu jedna była spawana
) 40 zł kpl

6. Handbary Power Madd ( zauważyłem pęknięcie na jednym mocowaniu, zdjęte z Varadero do Teresy podejdą po modach, mają zdejmowane osłonki na lato, nowe po 250 zł) 100 zł

7. Łożyska osi wahacza ( nowe ntn bodajże ) 30 zł

8. Alternator, uzwojenie ( razem z czujnikiem, kostka cała ) 150 zł

9. Przewód hamulcowy w stalowym oplocie 65 cm ( znalazłem przetarcie otuliny, jeździło działało, ja taki sam założyłem sobie na tylny hebel) 40 zł

10. Przewód hamulcowy oryg. tył 20 zł

11. Osłona chłodnicy oryg. ( cała, do pomalowania) 30 zł

12. Bagnet oleju ( bez oringu, jak znajdę dorzucę
) 10 zł

13. Zębatka tylna Sunstar 48 z ( 2 żeby wiecej od oryg, jeżdżona tylko przez tydzień) 70 zł

14. Kufer Nonfango ok 40 l z płytą ( kufer z oparciem ) 160 zł

15. uszczelka pompy wody ( Athena ) 5 zł

16. Uszczelniacze zaworowe 10 szt. 65 zł

17. Lusterka oryg. ( stan bdb, jedynie porysowana nakrętka kątrująca) 80 zł

18. Filtry K&N ( niewiele używane, zdjęte wyczyszczone, nasączone, nowe o 460 zł) 300 zł
19. Owiewka przednia czacha ( wersja na jedną lampę, wyszpachlowana, gładziutka, w podkładzie) 60 zł
Obowiązuje kolejność kto pierwszy zadzwoni - zaklepie

Do cen trzeba doliczyć przesyłkę, chętnie odbiór osobisty, Saska Kępa lub Bemowo
Więcej zdjęć : https://plus.google.com/u/0/photos/1...79265231125553
Kontakt 511 171 125 lub enduro904@gmail.com
1. Stelaż bagażnika ( uszkodzone mocowania do chlapacza, drutowane płaskownikiem, działało jeździło) 25 zł

2. Błotnik przód ( uszkodzony jeden otwór na śrubę, delikatne pękniecie od środka, jeździło trzymał się) 40 zł

3. Kołyska lewa + prawa gratis ( musiałem kupić komplet jak wymieniałem prawą ) 50 zł

4. Gmole Five Stars ( na prawej stronie miałem szlifa, prawy jest do ewentualnego pod prostowania,jeździło działało, delikatnie prężył przy zdejmowaniu ) 150 zł

5. Osłony tarcz ( po dokładnym przyjrzeniu jedna była spawana

6. Handbary Power Madd ( zauważyłem pęknięcie na jednym mocowaniu, zdjęte z Varadero do Teresy podejdą po modach, mają zdejmowane osłonki na lato, nowe po 250 zł) 100 zł

7. Łożyska osi wahacza ( nowe ntn bodajże ) 30 zł

8. Alternator, uzwojenie ( razem z czujnikiem, kostka cała ) 150 zł

9. Przewód hamulcowy w stalowym oplocie 65 cm ( znalazłem przetarcie otuliny, jeździło działało, ja taki sam założyłem sobie na tylny hebel) 40 zł

10. Przewód hamulcowy oryg. tył 20 zł

11. Osłona chłodnicy oryg. ( cała, do pomalowania) 30 zł

12. Bagnet oleju ( bez oringu, jak znajdę dorzucę

13. Zębatka tylna Sunstar 48 z ( 2 żeby wiecej od oryg, jeżdżona tylko przez tydzień) 70 zł

14. Kufer Nonfango ok 40 l z płytą ( kufer z oparciem ) 160 zł

15. uszczelka pompy wody ( Athena ) 5 zł

16. Uszczelniacze zaworowe 10 szt. 65 zł

17. Lusterka oryg. ( stan bdb, jedynie porysowana nakrętka kątrująca) 80 zł

18. Filtry K&N ( niewiele używane, zdjęte wyczyszczone, nasączone, nowe o 460 zł) 300 zł
19. Owiewka przednia czacha ( wersja na jedną lampę, wyszpachlowana, gładziutka, w podkładzie) 60 zł
Komentarz