Ponieważ w dniu dzisiejszym, silnik został rozpierwiastkowany, może komuś się coś przyda z niego.
Przy okazji okazało się, że siadła panewka w stopie korbowodu lewego cylindra.
Do sprzedania:
-kartery
-alternator
-pompy oleju
-wszystkie dekle
-miska olejowa
-wał uszkodzony j.w. z korbowodami (może się komuś do czegoś przyda)
-kompletna skrzynia biegów w dobrym stanie (chwilowo zarezerwowana, czekam na potwierdzenie)
-wałek wyrównoważający
-rozrusznik
i ogólnie wszystko, co tam się znajdzie w silniku.
Jeśli ktoś potrzebuje czegoś konkretnego, proszę pisać.
Nie sprzedaję jedynie sprzęgła, bo w moim 3VD już się odzywa, a tam było w dobrym stanie.
Cylindry z tłokami po udanym przeszczepie jeżdżą u forumowego kolegi, więc też nie sprzedam
Głowica jedynie na wagę, bo gniazda zaworowe wybite, zaworów kilka zgiętych i takie tam.
Ceny do dogadania, ponieważ nawet nie bardzo wiem, ile te graty mogą być warte, a grzebać po allegro mi się nie chce
Żeby dopełnić regulaminu, całość oddam za 1000zł, ale zapraszam do negocjacji.
Przy okazji okazało się, że siadła panewka w stopie korbowodu lewego cylindra.
Do sprzedania:
-kartery
-alternator
-pompy oleju
-wszystkie dekle
-miska olejowa
-wał uszkodzony j.w. z korbowodami (może się komuś do czegoś przyda)
-kompletna skrzynia biegów w dobrym stanie (chwilowo zarezerwowana, czekam na potwierdzenie)
-wałek wyrównoważający
-rozrusznik
i ogólnie wszystko, co tam się znajdzie w silniku.
Jeśli ktoś potrzebuje czegoś konkretnego, proszę pisać.
Nie sprzedaję jedynie sprzęgła, bo w moim 3VD już się odzywa, a tam było w dobrym stanie.
Cylindry z tłokami po udanym przeszczepie jeżdżą u forumowego kolegi, więc też nie sprzedam

Głowica jedynie na wagę, bo gniazda zaworowe wybite, zaworów kilka zgiętych i takie tam.
Ceny do dogadania, ponieważ nawet nie bardzo wiem, ile te graty mogą być warte, a grzebać po allegro mi się nie chce

Żeby dopełnić regulaminu, całość oddam za 1000zł, ale zapraszam do negocjacji.
Komentarz