Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Cześći XTZ 750

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Cześći XTZ 750

jak w temacie - to co zostało po Teresie:
    wydech - 150 zł - nie przerabiany - jak zdejmowałem szczelny, sprawny ale leżał 3 lata - po ogólnych oględzinach nie widać rdzy na wylot.
    WP_20150629_20_36_05_Pro.jpgWP_20150629_20_36_19_Pro.jpg
    Tylne światło - 80 zł
    WP_20150629_20_38_35_Pro.jpgWP_20150629_20_38_43_Pro.jpg
    Świeca do ustawiana składu mieszanki Color Tune - 100 zł
    WP_20150629_20_37_16_Pro.jpgWP_20150629_20_37_24_Pro.jpg
    Zastaw Dyno Jet Stage 1 oraz dysze, iglice i inne pierdoły ze zdjęcia - 150 zł
    WP_20150629_20_46_55_Pro.jpg
    Filtry KN - czyste nie zniszczone mało używane razem ze środkiem do czyszczenia i smarowania KN - 200 zł
    WP_20150629_20_44_08_Pro.jpg
    Dętka tył nowa - 25 zł
    WP_20150629_20_38_04_Pro.jpg
    Czujnik stopki - 60 zł
    WP_20150629_20_42_54_Pro.jpg
    Membrany gaźnikowe - używane sprawne 100 zł za 2szt.
    WP_20150629_20_51_29_Pro.jpg

Więcej info na prv. Wysyłka wg cennika poczty polskiej.
    Pozdrawiam.
    „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Jeśli świeca jest z kompletnym zestawem, w pełni sprawna, to rezerwuję.

Komentarz

Podjedz na garaż to obczaisz sobie - używna może z dwa razy kompletna.
      „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

No kupować kupować - teresa sprzedała się 15 godzin po wystawieniu ogłoszenia to i z gratami nie mam zamiaru czekać

Komentarz

Dętka sprzedana i dwie membrany też.

Komentarz

Ustawiam sie w kolejce po świeczkę. Chętny na pewno.

Komentarz

Prince bierz świecę, bo koledze się mocno spieszy z tematem, a w godzinach jego urzędowania nie mam jak podjechać.

Komentarz

Oki. Gdzie i kiedy?

Komentarz

Pracuję...
                X