Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam lub zamienię spreżyny przód progresywne na standartowe

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Sprzedam lub zamienię spreżyny przód progresywne na standartowe

Witam. Do kupienia bądź zamiany na OEM są progresywne sprężyny przedniego zawieszenia od xtz 750. Stan gabinetowy od maniaka. Kontakt telepatyczny choć lepiej przez komórkę 605-344-306

Dlaczego taka zmiana? Nie sprawdziły się?
    Jakie warunki?

Komentarz

Zadzwoń to się dowiesz

Komentarz

Witam , poprosiłem Pawulona o wstawienie ogłoszenia bo pilna sprawa , tak pilna że przynajmniej sie na forum zarejestrowałem sprężyny mają długośc 54.5 mm i są progresywne , da drodzę prowadzi się fajnie nie nurkuje , w terenie też dobrze , ale jednak dla mnie za twardo , producenta nie znam , zamienie na oryginalne o tym samym rozmiarze . pilna sprawa bo potrzebuje je na czwartek wieczór max ,tel 605-344-306

Komentarz

Ten klamiak80 od TDM :-)?
          Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
          Loud pipes save lives...
          https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Rezerwuje jeśli nadal aktualne

Komentarz

Joł , tak ten Klamiak od TDM , Trixozapierdalacza i obecie tenerowca a temat juz zamknięty , sprężyny juz zamienione .

Komentarz

Pracuję...
              X