Hello, dawno nie zaglądałem a w dodatku w takiej przykrej sprawie trzeba pisać...
A wszystko przez te stworzenia:
IMGP2270.JPG
Link do zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1106577...6916853/Tenere
Przebieg (wg licznika
) 74.000km
Rok 1994
Cena 7.000
Jedynym mankamentem sÄ… plastiki i ich malowanie, poza tym praktycznie wszystko jest wyremontowane:
- gaźniki: zestaw naprawczy Kedo, iglice ssania - w zasadzie full co można było, mycie w myjce ultradźwiękowej, spalanie 5,5-6L/100km, robione w zeszłym roku
- napęd ma ok 2.000 km przebiegu
- zmieniony rozrzÄ…d - ok. 1.000 km przebiegu
- luzy zaworowe robione ok. 1.000 km temu
- na wiosnÄ™ wstawiony nowy akumulator Exide
- założona olejarka łańcucha mojej roboty wg przepisu z forum
- podgrzewane manetki
- kolektory wydechowe z nierdzewki
- opony w średnim stanie (zdjęcia), przód lekko wyząbkowany
- zmienione lampy na Wesem'y, na przekaźnikach
- szyba podwyższona + deflektor
- tarcze przód stan bdb, tył praktycznie nówka (zmieniana przeze mnie ok 3.000 temu)
- w zeszłym roku założone nowe łożysko kiwaczki wahacza - nie piszczy
- Wingrack pod kufer jest pęknięty ale zrobione są takie wzmocnienia, że będzie jeździł dłużej niż nowy
- przy okazji zmiany napędu zmieniane były wszystkie łożyska kół
Na zdjęciach widać delikatne naloty powierzchniowe rdzy, bo w zasadzie od ponad roku z braku czasu nie jeżdżę nim (stoi pod dachem).
Jak coś więcej trzeba wiedzieć to tel. 600 454 321
Motocykl do obejrzenia w tej chwili na podkarpaciu, w okolicy Lubaczowa (wiem że zadupie i w jesieni się nie chce jechać - więc możę za jakieś 2-3 tyg. będzie dostępny u brata pod Warszawą).
A wszystko przez te stworzenia:
IMGP2270.JPG
Link do zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1106577...6916853/Tenere
Przebieg (wg licznika

Rok 1994
Cena 7.000
Jedynym mankamentem sÄ… plastiki i ich malowanie, poza tym praktycznie wszystko jest wyremontowane:
- gaźniki: zestaw naprawczy Kedo, iglice ssania - w zasadzie full co można było, mycie w myjce ultradźwiękowej, spalanie 5,5-6L/100km, robione w zeszłym roku
- napęd ma ok 2.000 km przebiegu
- zmieniony rozrzÄ…d - ok. 1.000 km przebiegu
- luzy zaworowe robione ok. 1.000 km temu
- na wiosnÄ™ wstawiony nowy akumulator Exide
- założona olejarka łańcucha mojej roboty wg przepisu z forum
- podgrzewane manetki
- kolektory wydechowe z nierdzewki
- opony w średnim stanie (zdjęcia), przód lekko wyząbkowany
- zmienione lampy na Wesem'y, na przekaźnikach
- szyba podwyższona + deflektor
- tarcze przód stan bdb, tył praktycznie nówka (zmieniana przeze mnie ok 3.000 temu)
- w zeszłym roku założone nowe łożysko kiwaczki wahacza - nie piszczy
- Wingrack pod kufer jest pęknięty ale zrobione są takie wzmocnienia, że będzie jeździł dłużej niż nowy
- przy okazji zmiany napędu zmieniane były wszystkie łożyska kół
Na zdjęciach widać delikatne naloty powierzchniowe rdzy, bo w zasadzie od ponad roku z braku czasu nie jeżdżę nim (stoi pod dachem).
Jak coś więcej trzeba wiedzieć to tel. 600 454 321
Motocykl do obejrzenia w tej chwili na podkarpaciu, w okolicy Lubaczowa (wiem że zadupie i w jesieni się nie chce jechać - więc możę za jakieś 2-3 tyg. będzie dostępny u brata pod Warszawą).
Komentarz