......oprócz ślizgu to jeszcze obudowę termostatu, może tylną felgę jak będę miał kaskę...
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Sprzedam części do XTZ 750 - LISTA
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez goodbeer Zobacz postato ja moze bym lyknal linke predkosciomierza
Komentarz
-
Zamieszczone przez mx-wulkan Zobacz postaIle chcesz za całosc?mam troche plastikow w tym malowaniu.
Motocykl technicznie (poza lagami) w pełni sprawny i doinwestowany eksploatacyjnie.
Oferta myślę nie dla handlarza, raczej dla kogoś kto szuka naprawdę zadbanego motocykla którym ma zamiar długo pojeździć, ma ograniczony budżet i jest w stanie poświęcić czas na doprowadzenie go do stanu idealnego.
Polecam i zapraszam.sigpic
Paliwa opon i wolnego czasu....
Komentarz
-
Zamieszczone przez rychu Zobacz postaPodzielam pogląd, że szkoda na części ale jednak dopiszę się do listy.
Aluminiowy bagażnik i stelaż pod kufer bym kupił.
Z napędu jestem super zadowolony. Teresa ubrana jak dres ale trochę się na pewno przybrudzi
Aluminiowy bagażnik mam razem z oryginalną plastikową pokrywką zamykaną na kluczyk pasujący do wlewu paliwa i stacyjki.
Stelaż pod kufer mam, natomiast płyta na którą kufer się wpina chyba jest krzywa...
Daj gdzieś zdjęcie jak wygląda ST z nowym napędem, może foto dla porównania ze starym łańcuchem?
Jak dres...?
Zamieszczone przez sewer Zobacz posta
Zamieszczone przez BULLSON Zobacz postaale to malowanie jst duzo brzydsze...chociaż mogłoby być bazą pod projekt nowego malowania.
sigpic
Paliwa opon i wolnego czasu....
Komentarz
-
Zamieszczone przez PaT Zobacz postaJak już Rychu wiesz, póki co chcę sprzedać całość ponieważ nie mam czasu rozkręcać ST.
Aluminiowy bagażnik mam razem z oryginalną plastikową pokrywką zamykaną na kluczyk pasujący do wlewu paliwa i stacyjki.
Stelaż pod kufer mam, natomiast płyta na którą kufer się wpina chyba jest krzywa...
Daj gdzieś zdjęcie jak wygląda ST z nowym napędem, może foto dla porównania ze starym łańcuchem?
Jak dres...?
Dzięki za info, ciekawa propozycja do rozważenia. Na razie jednak temat sprzedaży całości aktualny ponieważ jak wspomniałem wcześniej brak czasu na przeszczepy czy rozsprzedaż.
Podzielam zdanie...chociaż mogłoby być bazą pod projekt nowego malowania.
Komentarz
Komentarz