Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam XTZ 750 SuperTenere 89"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Sprzedam XTZ 750 SuperTenere 89"

Jak w ogłoszeniu, motocykl pewny

Najpierw zapraszamy do powitalni
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Kolega był już na starym forum.

Czemu sprzedajesz ST? Taka ładna a w dodatku długo jej nie miałeś jak dobrze pamiętam. Szkoda, że nie mam kasy
      BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
      YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Jest bardzo ładna i nie mam ciśnienia żeby ją sprzedawać, lecz jeśli będzie ktoś chętny to oddam poniewaz potrzebuje kasy na mieszkanie. Motocykl jest naprawdę igła, polecam pasjonatom tego modelu. Cena może nieco wyższa od średniej z allegro ale stan techniczny i wyposażenie znacznie wyższe od średniej z allego Tylko w dobre ręce.

Komentarz

Zamieszczone przez romanwy Zobacz posta
          Cena może nieco wyższa od średniej z allegro ale stan techniczny i wyposażenie znacznie wyższe od średniej z allego Tylko w dobre ręce.
          Jeżeli dbana i regularnie wszystko robione to nie koniecznie cena jest wyższa.
          Trzymam kciuki, żebyś nie sprzedał i tak za pół roku wystawił ponownie
          ------------------------------------------------------------------
          Trzeba kochać wszystkie motocykle.

Komentarz

Bardzo ładny egzemplarz.

Komentarz

XYZ Supertenere

Do aukcji dodałem zdjęcie drugiego tylniego koła. Z powodu niepogody obniżka ceny

Komentarz

Kurcze, trochę daleko mam do Ciebie bo bym się przejechał obejrzeć.

Komentarz

Zamieszczone przez Jason Zobacz posta
                  Kurcze, trochę daleko mam do Ciebie bo bym się przejechał obejrzeć.
                  Więc pooglądaj wszystkie te XTZ które masz bliżej a potem przyjedź do mnie kupić ogiera

Komentarz

Zamieszczone przez romanwy Zobacz posta
                    Więc pooglądaj wszystkie te XTZ które masz bliżej a potem przyjedź do mnie kupić ogiera
                    Też tak mowie klientom ktorzy dzwonią.

Ogladaczy jest dużo,ale wiekszosć nie zna modelu.
                    Na terse musi być konkretny klient ktory wie czego chce.
                    Ostatnio edytowany przez mx-wulkan; 9.

Komentarz

Zamieszczone przez mx-wulkan Zobacz posta
                      Na terse musi być konkretny klient ktory wie czego chce.
                      Słusznie mówisz, ja pojechałem po swoją do gdańska a gość się mnie pytał dlaczego aż tyle jechałem z wawy i czy bliżej nie było nic innego, a mi po prostu chodziło o to żeby była czarna
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

Sprzedany

Sprzęt sprzedany z żalem bo to dobra sztuka była. Niech służy kolejnemu motocykliście Dominikowi Jakby ktoś był chętny na towar który mi pozostał pokazany na zdjęciach to chętnie odsprzedam tj. zapasowe koło z tarczą hamulcową i zębatką oraz opona kostką, filty powietrza 2 szt nowe, olej motul 4T 10W-40 1 litr (nowy nie otwierany), świece 4 szt, łożyska i simmeringi do tylniego koła klika kpl.
                        Szkoda było oddawać ten motocykl ale kiedyś będzie BMW GS 1200 Adventure.

Komentarz

Rzuć mi info na PW ile byś chciał za 2 x f.powietrza + 2 x świeca.
                          "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Faktycznie stało się i Tenerka teraz należy do mnie. Sprzęt mam nadzieję że mi trochę posłuży bo zapowiada się że możliwości techniczne ku temu ma.

Komentarz

Jakie świece? Jeśli Denso to biorę dwiue sztuki.
                              --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Pracuję...
                              X