Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kask LS2 MX 433 Stripe (enduro z szybÄ…) rozmiar L

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kask LS2 MX 433 Stripe (enduro z szybÄ…) rozmiar L

Cześć

Z racji zmiany wyposażenia stajni, zmieniam też przyłbicę. Kask kupiłem jako roczny, ale nowy, Przeze mnie używany dosłownie kilka razy, potem kupiłem szczękowca, ale to był totalny niewypał, więc kupiłem integrala, dopiero to jest to. Nie mniej, jeśli ktoś szuka enduro z szyba, to polecam. Kask jest w stanie naprawdę bardzo dobrym, idealnym nie, bo takie są nowe, ale nie jest poobijany, porysowany, wygnieciony, śmierdzący czy coś, po każdej jeździe był dezynfekowany preparatem Motula, więc śmiało można zakładać i używać. Do kasku mam karton, nie jestem pewny, ale worek na niego chyba też posiadam.

Cena to 200 na portalach aukcyjnych, dla forum 170, pokrywam wysyłkę kurierem

W razie pytań prosze pisać tu na priv, lub dzwonić 503 704 106

Pozdrawiam
    Seb

Aktualne jeszcze ?

Komentarz

Sprzedany, szybciutko poszedł.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Komentarz

PracujÄ™...
      X