Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kompletny uchwyt RamMount'a do smartfona

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[inny] Kompletny uchwyt RamMount'a do smartfona

W komplecie:
    - dwie średnice obejm na kierownicę ( jedna nieużywana)
    - kulka do obejmy
    - ramie średniej długości
    - uchwyt regulowany (włazi wszystko od Iphone 4 do 7 oraz inne Samsungi z Note włacznie)

oczywiście całość z racji uniwersalności idealna do innych zastosowań - kamery, itp...

RAM® Mounts is the industry leader in rugged motorcycle and car phone mounts, rugged tablet mounts for trucks, forklift mounts, and more. Find the perfect device mount for your car, truck, motorcycle, plane, forklift, snowmobile & many more.

stan więcej niż doskonały.

price 250zł

up - promocja -> 200zł

Komentarz

więcej zdjęć:
      OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Komentarz

Hey. Jak wyślesz mi to za2 stówki - to podaj dane na priv
        http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

Zamieszczone przez antek112 Zobacz posta
          Hey. Jak wyślesz mi to za2 stówki - to podaj dane na priv
          PW....

Komentarz

Stachu kolego jak tam się sprawy mają??
            http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

Zamieszczone przez antek112 Zobacz posta
              Stachu kolego jak tam się sprawy mają??
              Hej - jestem, trochę mnie nie było.... sorrki - info na PW.

Komentarz

Pracuję...
              X