Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Piotrowa Tereska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Piotrowa Tereska

Zdjęcie0070.jpgZ powodu zanabycia innej maszyny moja xtz 660 Tenere jest do wzięcia. Moto od 8 lat w moich rękach na forum znane
    przebieg licznikowy 112 550 w papierach rocznik 96 ale to data rejestracji bo malowanie 94/95,rzeczywisty trochę więcej powiedzmy 115-16 tys. Stan adekwatny do przebiegu to znaczy do ogólnego remontu lub na części ale w całości. Rozbiórka mnie nie interesuje . Odpala i jeżdzi , przegląd się skończył i robić już nie będę.
    Cena powiedzmy dwa tysiaki złociszy polskich do dogadania. Wystawiam tylko tu ,jak nie pójdzie to pewnie będę remontował ale to zimą dopiero. Malowanie takie
    Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
    Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Rezerwacja do czwartku jeśli można
    Pomarańczowa gorączka rośnie... XTZ 660 i LC4 640

Komentarz

ok,trzymam

Komentarz

Jak nemo nie weźmie to ja ją wezmę

Dojedzie z Kościana do Kielc?

Komentarz

Brak przeglądu to pół biedy bo klocków też już raczej ni ma. Podobnież łańcucha i bieżnika na oponach Przeca pisałem ile nakulała . Na igłę to się nie nastawiajcie.

Komentarz

Nie nastawiam się - potrzebuję ramy,kół, wydechu,sprzęgła jednokierunkowego....

Komentarz

Na 99% bierę, a jak nie odratuje silnika to dostaniesz to czego potrzebujesz

Komentarz

To ja bym sie pisał na łącznik/przejściówkę z ori rur wydechowych z tłumikiem.

Komentarz

Że się wtrącę nie w temacie: Piotr, co teraz?
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Cztery w rzędzie, wiatrem chłodzone i na wał. Tyż Yamaha , jakoś latanie po krzakach mnie już ostatnio nie bawi. SKS jak sądzę.
                    taka jak ta

Komentarz

Zaiste dziwna przesiadka. Moja była w drugą stronę. Z takich rzędówek na coś czym mogę zjechać z nudnego asfaltu.

Komentarz

Jak nemo i czeczen nie biorą to ja bym wziął. Odswieżył bym swoją tenerkę, jeśli plastiki w dobrym stanie.

Potrzebowałbym cały set "poszycia", bak, owiewki, czachę, kilka pierdół też by się przydało jak klamki, bagażnik.

Podziel się czeczen
                        Ostatnio edytowany przez Kaytec; 460.

Komentarz

Wziąłem Panowie, jesteśmy na etapie ustalania szczegółów.

Komentarz

.... a mogła być baza pod nowy projekt...

Komentarz

Hej, jednak główny zainteresowany się rozmyślił, zwalniam rezerwację i sorry za zamieszanie. Czeczen, Twoja kolej

Komentarz

Pracuję...
                              X