Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Halogeny soczewkowe h3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Halogeny soczewkowe h3

Witam, mam na sprzedaż Halogeny H3 soczewkowe więcej info dla chętnych. Używane.

Sprzedaje takie jak te:

nie sprawdziły się?
    pytam z ciekawości bo kiedyś o takich myślałem.

Komentarz

wlasnie, wlasnie... ja tez jestem ciekaw opinii, bo mysle, czy by nie powiesic takich latarek na swoim motku

Komentarz

Ja swoje takie przedwczoraj ściągnąłem, pordzewiały (niecały rok na moto), robiły zwarcia, światło dość rozproszone dawały - ale to moja jednostkowa opinia. Oczywiście co do zwarć to mogło być coś z moją instalacją ale z drugiej strony na innych lampkach tego problemu nie miałem wiec niesmak pozostał Brzoza ciekawe jak u Ciebie było - ja miałem taki komplecik bez przełącznika i kabla w zestawie - kupowałem sobie wszystko osobno... może czym się różniło...?

Komentarz

Witam moje działają i świecą też ładnie, dzisiaj w nocy porobię fotki z halogenami i bez. Co do zwarcia nic takiego u mnie nie wystąpiło, a mam już ponad rok te halogeny. Sprzedaje bo potrzebuje na zestaw napędowy... Jeśli komuś zależy na bardzo dobrych halogenach które świecą to polecam halogeny HELLA, ale ceny od 250 wzwyż...
          Ogólnie halogeny mi się przydały bo mam obniżone siedzenie i wysoką szybę przyciemnianą i w nocy nic nie widziałem Także musiałem je mieć, ale teraz założyłem 2xH4 Philipsha Blue Vision i jest dobrze
          Ostatnio edytowany przez Brzoza; 67.

Komentarz

Pracuję...
          X